ستاد علوم شناختی اعلام كرد؛

پشتیبانی از تامین ابزارها و فناوری­ های حوزه علوم شناختی در كشور

پشتیبانی از تامین ابزارها و فناوری­ های حوزه علوم شناختی در كشور

دانلود فایل: ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی به منظور ارتقای سطح فعالیت محققان و حركت درمسیر كاربردی كردن نتایج مطالعات، از تامین و توسعه ابزارها و فناوری­ های حوزه علوم شناختی حمایت می كند.


با حمایت ستاد علوم شناختی / تلاش های وسیع در امر ساخت و تامین ابزارها و فن آوری­های حوزه علوم شناختی دركشور ادامه دارد
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، دكتر حسین عزیزی، كارشناس ارشد گروه پژوهش، فناوری و زیرساخت ستاد علوم شناختی در این باره اظهار نمود: تامین تجهیزات پیشرفته برای محققان حوزه های علوم شناختی، یك فرصت مناسب برای دستیابی به نتایج مطلوب و عرضه راهكارهای موثر و سازنده است و یافته های تحقیقاتی می تواند بسترهای لازم را در امر ترویج وگسترش حوزه های علوم شناختی و هم تشخیص و پیشگیری خیلی از بیماری ها و هم بازتوانی اختلال های شناختی دركشور فراهم آورد.
وی با اشاره به اینكه به واسطه حمایت های ستاد علوم شناختی، خیلی از تجهیزات و امكانات مورد نیاز طرح های تحقیقاتی و علمی در داخل كشور ساخته و تامین شده و تلاش های گسترده در این زمینه همچنان ادامه دارد، اضافه كرد: جلوگیری از خروج ارز، صرفه­ جویی ارزی و اشتغال­ زایی در سطح كشور از اولویت های نخست ستاد در این زمینه است تا محققان و متخصصان بتوانند در كوتاه ترین زمان ممكن با انجام طرح های تحقیقاتی، یافته های علمی خویش را در سطح كشور عرضه كنند.
وی اضافه كرد: یكی از مهم ترین اقدامات ستاد علوم شناختی درامر توسعه ابزارها و فناوری های مورد نیاز حوزه علوم شناختی در كشور، راه اندازی آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز است.
وی اظهار داشت: آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی و فناوری كشور در زمینه تولید زیرساخت تصویربرداری و تحریك مغزی برای تحقیقات شناختی و عرضه خدمات دانش بنیان و روزآمد درحوزه علوم و فناوری ­های شناختی بوجود آمد.
عزیزی با اشاره به اینكه در شرایط كنونی تعامل حوزه­ های مختلف با یكدیگر، ابزارسازی در حوزه ­های علوم شناختی را ممكن كرده است، اظهار داشت: ستاد علوم شناختی به طرق مختلف بهره ­وری از ظرفیت و پتانسیل­ های موجود دركشور را در برنامه ریزی و سیاست های خود قرار داده و از شكل ­گیری گروه ­های "پیشران" مركب از متخصصان خبره حوزه­ های گوناگون شناختی از قبیل علوم پایه، مهندسی، روان­شناسی و سایر بخش ها به منظور تحقق یك هدف بزرگ حمایت جدی بعمل می آورد.
عزیزی خاطرنشان كرد: شكل ­گیری گروه "نورواپتیك" درامر استفاده از نور برای مطالعه مغز یكی از گروه ­های"پیشران" درحوزه علوم شناختی است كه با هدف توسعه ابزارهای مطالعه دراین زمینه تولید و فعال شده و تشكیل دو تیم پژوهشی دیگر درحوزه "بازتوانی شناختی" و "اعتیاد" هم در همین راستا است.
عضو كارشناسی ستاد علوم شناختی همینطور اظهار داشت: این ستاد درتلاش است یك گروه "پیشران" دیگری به منظور خودكفایی در زمینه تجهیزات مورد نیاز برای تحریك عمقی مغز در كشور تولید شود.
به گفته عزیزی، یكی از طریق ­های توسعه ابزارها و فناوری ­های مورد نیاز، هم­ اندیشی خبرگان حوزه­ های مختلف شناختی برای مشخص كردن مسیر دستیابی است و در این راستا با عنایت به نیاز كشور در زمینه تجهیزات و فناوری ­های "ایمپلنت مغزی"با حمایت های همه جانبه ستاد، حدود 10 پروژه پژوهشی و توسعه فناوری تصویب شده و در حال اجرا می باشد.
وی افزود: به منظور رشد شركت ­های دانش بنیان و هم توسعه فناوری و ابزارسازی، پشتیبانی از تولید تجهیزات شناختی در اولویت قرار دارد و با اقدامات ستاد تابحال بیش از 15 مورد پیش ­خرید این ابزارها انجام شده و تحویل تجهیزات به مراكز تخصصی و علمی انجام شده است.



1396/12/28
20:02:46
5.0 / 5
4440
تگهای خبر: تولید , دانش بنیان , فناوری , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل