تولید رنگ های طبیعی خوراكی ضدسرطان در كشور

تولید رنگ های طبیعی خوراكی ضدسرطان در كشور

دانلود فایل: یك شركت دانش بنیان موفق به تولید رنگ های طبیعی خوراكی با خاصیت آنتی اكسیدانی و ضد سرطان شده است.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، یك شركت دانش بنیان رنگ های صد درصد طبیعی را كه دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت بوده و قابلیت مصرف در سطح خانوار، صنوف و صنعت را دارند، تولید كرده است كه می توانند در سلامت مصرف كننده اثرگذار باشند.

رنگ های طبیعی تولیدی در انواع مواد غذایی مانند انواع كیك، شیرینی و دسر، نوشیدنی ها، انواع غذاهای سنتی و فرنگی و غیره قابلیت استفاده دارند و مصرف كننده می تواند علاوه بر دریافت خواص رنگ كنندگی، به خواص كاربردی و تغذیه ای بالای آنها هم دست پیدا كند.

علت تأثیر این مواد در سلامتی، خاصیت آنتی اكسیدانی این مواد است. بعنوان مثال كوركومین كه از زردچوبه استخراج می شود، خاصیت آنتی اكسیدان قوی و خواص ضد سرطانی را دارد. این در شرایطی است كه كوركومین موجود در زردچوبه در جزء فیبری و رزینی آن به دام افتاده است؛ ازاین رو امكان اثربخشی زردچوبه موجود در غذای مصرفی ما برای كنترل سرطان مطرح نیست.

وقتی كوركومین آزاد می شود، به هر طریقی چه در محصولات غذایی، چه به صورت مستقیم و چه بعنوان یك رنگ مصرف شود، خاصیت آنتی اكسیدان خویش را بروز خواهد داد.

از دیگر خصوصیت های عملكردی رنگ های طبیعی خوراكی خواص ضد میكروبی، خاصیت ضدالتهابی آنهاست و اینكه این رنگ ها از بروز بیماری های قلبی-عروقی جلوگیری كرده و همینطور دارای خاصیت محافظت كنندگی از كبد و كلیه هستند.

مجید افشاری، مدیرعامل این شركت دانش بنیان با اشاره به لزوم استفاده از رنگ های خوراكی طبیعی در محصولات غذایی توضیح داد: تاثیرات رنگ های سنتزی در بروز انواع بیماری ها همچون سرطان، اختلالات هوشی و رفتاری، نارسایی كبد و كلیه اثبات شده است و درعین حال تحقیقات نشان داده است پیگمان های طبیعی به غیر از خاصیت رنگ دهی دارای اثرات مثبت نظیر اثرات آنتی اكسیدانی، ضد سرطانی و كاهش بیماری های قلبی-عروقی هستند.

وی اضافه كرد: استاندارد ملی ایران به ضرورت استفاده از رنگ های طبیعی در محصولات غذایی تاكید دارد. ضمن این كه رنگ های طبیعی وارداتی از قیمت بالایی برخوردار می باشند و توجیه مناسب اقتصادی نخواهند داشت، اما این شركت می تواند با قیمتی پایین تر از نمونه های خارجی محصولاتی با كیفیت عرضه نماید.

افشاری با بیان این نكته كه این شركت دانش بنیان در نظر دارد در چهارمین جشنواره و نمایشگاه گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب ایرانی (سنتی) حضور پیدا كند، اظهار داشت: مطمئن هستیم حضور در چنین نمایشگاهی می تواند برای ما مفید باشد.

وی بیان كرد: در جشنواره سوم هم حضور پیدا كرده بودیم و تجربه به ما نشان داد نسبت به دیگر نمایشگاه ها و جشنواره ها در این رویداد می توان به دستاوردهای بهتری رسید. چنانچه در دوره سوم هم با همكاران و تولیدكنندگان فرآورده های دارویی آشنا شده و به این صورت تولید فرآورده ها را گسترش دادیم.

افشاری با تاكید بر این مسئله كه شركت دانش بنیان تحت مدیریت وی، تنها مواد مؤثره گیاهان را می فروشد و همواره از خام فروشی دوری كرده است، اضافه كرد: نمایشگاه و جشنواره گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب سنتی می تواند در معرفی بهتر این محصولات مؤثر باشد و آینده روشن تری را برای این عرصه رقم بزند.

بر طبق این گزارش، چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب ایرانی (سنتی) به همت ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، 21 تا ۲۴ آبان ماه امسال در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار می گردد.



1397/04/11
22:21:42
5.0 / 5
90
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل