رییس سازمان فضایی خبر داد

نصب بالن های اینترنتی در مناطق مرزی در روزهای اربعین، تامین ارتباطات ماهواره ای برای هلال احمر

نصب بالن های اینترنتی در مناطق مرزی در روزهای اربعین، تامین ارتباطات ماهواره ای برای هلال احمر

دانلود فایل: رییس سازمان فضایی ایران از نصب بالن های اینترنتی در مرزهای ˮشلمچهˮ، ˮچزابهˮ و ˮمهرانˮ اطلاع داد و اظهار داشت: علاوه بر آن به منظور تولید ارتباطات پایدار، خدمات ماهواره ای برای نیروهای امدادی هلال احمر تولید خواهد شد.



دكتر مرتضی براری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به خیل عظیم در پیاده وری اربعین، اضافه كرد: با عنایت به اینكه جمعیت زیادی در پیاده روی اربعین در مرزهای ایران و عراق حضور دارند، از این رو امكان دارد آنتن های BTS های موجود در منطقه نتواند پاسخگوی نیازهای ارتباطی زائران باشد.

وی افزود: از این رو از این رو پژوهشگاه فضایی بالن های اینترنتی را تولید كرده است كه می تواند تا شعاع های خاصی سرویس های مورد نیاز Wi-FI رائران را تامین می كند.

براری با تاكید بر اینكه در پیاده روی اربعین سال جاری هم مقرر است این بالن ها در مناطق مرزی میان ایران و عراق نصب شوند، افزود: این بالن ها در مناطق مرزی مانند "مهران"، "شلمچه" و "چزابه" نصب خواهند شد.

رییس سازمان فضایی با اشاره به اینكه این بالن ها توسط شركت های داخلی و با همكاری پژوهشگاه فضایی طراحی و تولید شده اند، افزود: این دستاورد مبین بستر مناسب فضا پایه است؛ چراكه در این خدمت از ظرفیت بالن های اینترنت شبكه ارتباطی مورد نیاز تولید خواهد شد.

وی همینطور از تولید ارتباط ماهواره ای برای نیروهای هلال احمر در روزهای اربعین حسینی اطلاع داد و خاطرنشان كرد: در روزهای اربعین با استفاده از ایران 121 ارتباط میان هلال احمر و نیروهای امدادی برقرار می گردد تا در صورت بروز مشكلی، در ارتباطات نیروهای امدادی خللی وارد نشود.

رییس سازمان فضایی افزود: در صورتیكه آنتن های BTS ها قطع شد، نیروهای امداد می توانند با استفاده از ماهواره بی سیم ارتباطات خویش را حفظ كنند.

به گفته وی این خدمات در حوزه امداد پزشكی است كه ارتباطات آن با استفاده از سازمان فضایی برقرار می گردد.

به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، پروژه بالن فضایی در دو نوع "مقید" و "نامقید" تعریف می گردد. بالن های "مقید" به صورت محلی و منطقه ای و در اماكنی كه تجمع زیاد است و یا در مواقع بحران كه در آن نقطه امكان فعال سازی سیستم های زمینی مخابراتی وجود نداشته باشد، كاربرد دارد. بالن فضایی مقید به صورت مقطعی به فضا پرتاب می گردد و بعد از اتمام كار به زمین هدایت می گردد. بدین سان در هر لحظه امكان بالا فرستادن و باردیگر به پایین آوردن بالن مقید وجود دارد.

بالن های فضایی "نامقید" هم در لایه استراتسفر جو زمین قرار می گیرند و رها می شوند.

بالن فضایی تولید شده در كشور از نوع "مقید" و دارای یك محموله مخابراتی است و اینترنت را از نطقه ای در فاصله 20 تا 30 كیلومتری خود می گیرد و در محدوده خاص مدنظر، خدمات اینترنتی را عرضه می دهد. بالن مقید فضایی در ارتفاع پایین و در فاصله بین 300 تا 700 متری از سطح زمین قرار می گیرد.

در این پروژه یك فرستنده رادیویی در یكی از شهرهای مرزی مانند مهران مستقر و بالن هم در منطقه مرزی نصب می گردد. پهنای باند دریافتی از زیرساخت توسط فرستنده به بالن ارسال خواهد شد و در دایره ای در منطقه پایین دست بالن اینترنت Wi-Fi مجانی و بدون پسورد عرضه می دهد.

در صورت بروز رخدادهای جوی همچون وزش باد شدید یا رخداد خاص مانند قرار داشتن در راه بالگرد، این بالن ها به صورت موقت پایین آورده می گردد و باردیگر در مدار قرار می گیرد.
این بالن كه با نام "سامانه بام 2" نامیده می شود، از فناوری 4G-LTE برای ارتباط با كاربران استفاده می نماید كه در آن ضمن افزایش چشمگیر در محدوده پوشش، از حدود یك كیلومتر به 10 كیلومتر، تعداد كاربران و نرخ داده قابل انتقال هم چند برابر شده است. این بالن در پژوهشكده سامانه های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران طراحی و تولید شده است.



بالنی كه خدمات اینترنتی را برای زئران سال قبل تامین كرد


در واقع بالن بام 2، به دنبال موفقیت عملكرد بالن اینترنتی بام 1 در مراسم اربعین سال قبل در مرز مهران و كمك رسانی به مردم صدمه دیده زلزله غرب كشور تولید شده است.






1397/07/29
13:53:11
5.0 / 5
4360
تگهای خبر: ارتباطات , اینترنت , پروژه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل