رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران خبر داد

پشتیبانی از دوره های پسادكتری از موفق ترین برنامه های صندوق، در حمایتها تفاوت رشته ها دیده می شود

پشتیبانی از دوره های پسادكتری از موفق ترین برنامه های صندوق، در حمایتها تفاوت رشته ها دیده می شود

به گزارش دانلود فایل رئیس صندوق حمایت ازپژوهشگران و فناوران اظهار داشت: همچنان بیشتر از ۵۰ درصد طرح های پژوهشی ارسال شده به صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران از دانشگاه های تهران است و باید تمام محققان و پژوهشگران كشور با صندوق و حمایت های آن آشنا گردند.



پشتیبانی از دوره های پسادكتری از موفق ترین برنامه های صندوق / در نظر داریم تفاوت رشته ها دیده شود و با هم مقایسه نشوند

به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، ایمان افتخاری، امروز، چهارشنبه در نشست امضای تفاهم نامه دانشگاه اصفهان با صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران كشور، اظهار نمود: صندوق از سال ۸۲ با هدف تاثیرگذاری و پشتیبانی از پژوهش های كیفی و برداشتن موانع پیش روی محققان كشور مشغول به كار است.
وی ادامه داد: مأموریت صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران، توانمندسازی و پشتیبانی از طرح های پژوهشی به منظور تولید دانش و فناوری راهبردی است، در نظر داریم صندوق نهادی پیش رو با موثرترین نقش در جهت پیشتازی ایران در تولید علم و فناوری باشد.
رئیس صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران اظهار داشت: در این راستا در پنج سال گذشته بیشتر از ۱۵ هزار درخواست پژوهشی برای طرح های پژوهشی به صندوق وارد شده كه یك سوم آنها مورد حمایت قرار گرفته اند.
سقف حمایت صندوق از طرح های پژوهشی ۳۰ میلیون تومان است
افتخاری با اشاره به اینكه طرح های پژوهشی بزرگترین برنامه صندوق از نظر ابعاد است، اظهار داشت: متوسط حمایت های صندوق از طرح های پژوهشی بین ۱۵ تا ۳۰ میلیون تومان است كه در تلاش هستیم طرح های بزرگتر با ساز و كار حمایتی بیشتر تصویب شود.
وی ادامه داد: عمده برنامه های حمایتی فعال صندوق شامل پشتیبانی از طرح پژوهشی، دوره پسادكتری، طرح بین المللی رساله دكتری، كرسی های پژوهشی و گرنتهای پژوهشی و همایش ها است كه پشتیبانی از دوره های پسادكتری از موفق ترین برنامه های حمایتی صندوق است.
رئیس صندوق حمایت ازپژوهشگران و فناوران در مورد روند حمایت صندوق از محققان، خاطرنشان كرد: فرآیند حمایت در صندوق باید از راه سامانه درخواست صندوق ثبت گردد و در مرحله بعدی غربالگری و داوری طرح ها انجام و در نهایت نتایج داوری به كارگروه تخصصی عرضه می شود و طرح مورد حمایت قرار می گیرد.
افتخاری اضافه كرد: ۲۰۰ نفر از اساتید برتر در ۲۲ كارگروه تخصصی طرح های ارسالی به صندوق را بررسی می كنند.
رئیس صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران اظهار داشت: تعداد قابل توجهی از برنامه های جدید برای صندوق در حال تامین بودجه هستند. همینطور پشتیبانی از طرح های پژوهشی هم اكنون كوچك است و امیدواریم به سمت گرنت های بزرگتر پیش برویم.
وی ادامه داد: محققان و پژوهشگران باید بدانند قرار نیست تمام طرح تحت پوشش صندوق باشد. با این وجود امیدواریم بتوانیم سقف حمایت را تا ۱۰۰ میلیون افزایش دهیم.
حمایت از پژوهش های نیاز محور و اولیویت محور
افتخاری اظهار داشت: توجه ویژه به طراحان جوان و بانوان و تنوع جغرافیایی از دیگر برنامه های جدید صندوق است. همینطور در علوم انسانی و علوم پایه از پژوهش های نیاز محور و اولویت محور ویژه حمایت می نماییم. در نظر داریم تفاوت رشته ها دیده شود و با هم مقایسه نشوند.
وی درمورد شیوه های حمایت صندوق، اظهار داشت: حمایت های صندوق از دو مسیر مستقل بین صندوق و پژوهشگر و یا از راه تفاهم نامه با دانشگاه انجام می شود. طرح های پژوهشی رساله دكتری و پسادكتری در این قالب قرار دارند.
افتخاری در مورد آمار طرح های رسیده به صندوق، اظهار داشت: درمجموع در تفاهم نامه های با دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم، ۷۴۴ طرح پژوهشی، ۹۰۰ پسا دكتری و ۱۲۰ رساله دكتری پوشش داده شده است و در تفاهم نامه با وزارت بهداشت هم ۳۰۰ طرح پژوهشی، ۳۲۰ پسادكتری و ۳۳۰ رساله دكتری پوشش داده شده است.
وی افزود: تعداد طرح پژوهشی از ۹۳ تا ۹۷ در تمام حوزه ها ۲.۵ الی ۳ برابر شده است، با این وجود همچنان بیشتر از ۵۰ درصد طرح ها از دانشگاه های تهران است و باید تمام محققان و پژوهشگران كشور با صندوق و حمایت های آن آشنا گردند. اصفهان بیشتر از استان های دیگر طرح های ارسالی داشته است.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، نشست تدوین مفاد جدید تفاهم نامه همكاری دانشگاه اصفهان با صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران كشور با حضور ایمان افتخاری رئیس صندوق، رئیس دانشگاه اصفهان و اعضای شورای پژوهشی دانشگاه شامل معاونان پژوهشی و مدیران كل حوزه پژوهش و روسای دانشكده ها و برخی اعضای هیئت علمی دانشگاه در دانشگاه اصفهان برگزار گردید. در این جلسه مفاد جدیدی به تفاهم نامه افزوده شد.



1398/04/20
14:15:53
5.0 / 5
4044
تگهای خبر: اساتید , تولید , دانشگاه , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل