با تلاش یك شركت دانش بنیان؛

هوش مصنوعی به كمك سرمایه گذاران آمد

هوش مصنوعی به كمك سرمایه گذاران آمد

به گزارش دانلود فایل امروز هوش مصنوعی در خیلی از دانش ها و علوم ورود پیدا كرده است. بازار سرمایه یكی از حوزه هایی است كه توسعه هوش مصنوعی در آن، پیشرفت های فراوانی به همراه خواهد داشت.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، هوش مصنوعی یا هوش ماشینی به هوشی كه یك ماشین در شرایط مختلف از خود نشان می دهد، گفته می شود. به عبارت دیگر هوش مصنوعی به سیستم هایی گفته می شود كه می توانند واكنش هایی مشابه رفتارهای هوشمند انسانی همچون درك شرایط پیچیده، شبیه سازی فرایندهای تفكری و شیوه های استدلالی انسانی و پاسخ موفق به آنها، یادگیری و توانایی كسب دانش و استدلال برای حل مسایل را داشته باشند.
یك شركت دانش بنیان ایرانی توانسته با به كارگیری متخصصین این حوزه اقدامات مؤثری در تولید و عرضه نرم افزارهای مالی بر پایه هوش مصنوعی انجام دهد.
علی رسولی زاده، مدیرعامل شركت دانش بنیان مذكور معتقد است: در حالیكه حجم و گستره مسائل اقتصادی كه مردم با آن دست به گریبان هستند، بسیار بالاست، متأسفانه سواد مالی مردم برای مواجهه با این مسائل بالا نیست و همینطور دسترسی مردم به اطلاعات و راهنمایی های ساده و كاربردی وجود ندارد.
این فعال فناور افزود: انجام این كار، مستلزم پرداختن و فراهم كردن دو ركن اساسی است؛ یك، ایفای نقش دستیاری و دو، انجام آن به صورت هوشمند، كه جمع این موارد، عرضه سامانه های مالی است؛ هوش مصنوعی، اساس چنین كاری است.
مدیرعامل این شركت دانش بنیان درباره فعالیت و سامانه های طراحی شده این شركت اظهار داشت: یكی از این سامانه های اعتبارسنجی، سامانه ای است كه در مدت حدود دو سال، بیشتر از دو میلیون نفر را اعتبارسنجی كرده است. احتیاج به اعتبارسنجی به آنجا برمی گردد كه فروشنده هایی كه محصولات خودشان را به صورت قسطی می فروشند یا كسانی كه ملكی را اجاره می دهند یا حتی بانك هایی كه تسهیلات پرداخت می كنند، چطور می توانند مطمئن شوند پول شان بموقع به دست شان می رسد؟ همه این افراد می خواهند از اعتبار طرف مقابل شان اطمینان پیدا كنند كه آیا این فرد، پول را در موعد مقرر پرداخت می كند یا خیر؟ به عبارتی هر جا مقرر است خدمتی به صورت اعتباری یا نسیه یا مدت دار عرضه شود، نیازمند اعتبارسنجی هستیم.
این فعال فناور افزود: هم اكنون بانك ها و مؤسسات گوناگونی در حد محدودتری چنین كاری را انجام می دهند ولی سامانه مذكور می تواند همه مراحل اعتبارسنجی را با استفاده از سایت یا اپلیكیشن مربوطه به صورت غیر حضوری انجام دهد و بر طبق این اعتبارسنجی ها تابحال بیشتر از ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
به گفته رسولی زاده، انجام این حجم از اعتبارسنجی آن هم به صورت غیر حضوری سبب شده از چندین میلیون سفر شهری بیهوده و ایجاد آلودگی و ترافیك برای دریافت تسهیلات و عرضه وثیقه های سنگین جلوگیری شود؛ و این یعنی صرفه جویی ماهانه، ۷۰ هزار ساعت در زمان، ۴۰۰ هزار كیلومتر در جابجایی و ۱۴ تن در مصرف كاغذ. علاوه بر این، ریسك تأخیر یا عدم بازپرداخت برای بانك ها و شركت هایی كه به صورت اعتباری یا مدت دار خدمات عرضه می كنند، هم كاسته می شود و با نگاهی كلان تر از حجم پرونده های حقوقی و درگیری های اجتماعیِ ناشی از بدحسابی ها هم كم می شود.
وی درباره یكی دیگر از سامانه های این شركت اظهار داشت: در این سامانه امكان دسترسی سریع و آسان به اطلاعات صندوق های سرمایه گذاری فراهم شده و با رتبه بندی صندوق ها، كار برای سرمایه گذاری آسان می شود.
وی اضافه كرد: برای كسانی كه قصد سرمایه گذاری سودآور و مطمئن را داشته باشند كه رشد اقتصادی كشور را هم به دنبال داشته باشد، بورس بهترین گزینه است؛ كاری كه البته به تخصص و زمان زیادی نیاز دارد. صندوق های سرمایه گذاری، این كار را برای عموم افراد جامعه كه دانش و وقت كافی در این حوزه را ندارند انجام می دهند.
رسولی زاده همینطور اظهار داشت: سامانه مربوطه اطلاعات همه این ۲۰۰ صندوق فعال در كشور را به صورت یك جا، به روز و نموداری و با امكان مقایسه در اختیار سرمایه گذاران می گذارد و امكان سرمایه گذاری آنلاین برای برخی صندوق ها هم فراهم گشته است.
این فعال فناور در ادامه به عرضه توضیحاتی درباره دیگر محصولات این شركت پرداخت و اضافه كرد: «آكادمی هوش مالی» كه یكی دیگر از زیر مجموعه های شركت ماست به دنبال ارتقاء سطح سواد مالی در جامعه است؛ كاری كه با عرضه منابع علمی و آموزشی معتبر در حوزه سواد مالی شروع شده است.
وی افزود: تابحال ۴۷ جلد كتاب در همین راستا تهیه و انتشار یافته است. بعضی از آنها برای مخاطب كودك و نوجوان، برخی برای سیاستگذاران و برخی برای بزرگسالان است. تعداد این كتاب های علمی و آموزشی تا سال آینده به بیشتر از ۱۰۰ كتاب خواهد رسید. سایت آكادمی هوش مالی هم مطالب متنوعی را به صورت دسته بندی شده عرضه می كند.
مدیرعامل این شركت دانش بنیان یكی دیگر از فعالیتهای این شركت را ایجاد صندوقی دانست كه به صورت تخصصی بر روی استارت آپ های هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات سرمایه گذاری می كند؛ این سرمایه گذاری كه تا ۵ میلیارد تومان می رسد و روی استارت آپ هایی انجام می شود كه در مراحل اولیه و میانی رشد هستند و آینده روشنی در حوزه هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات دارند.
رسولی زاده همینطور از ایجاد مركزی در زمینه تحقیقات هوش مصنوعی یاد كرد و توضیح داد: این مركز، قلب همه فعالیتهای پارت دانش بنیان و عرضه كننده راهكارهای مختلف هوش مصنوعی است كه در اپلیكیشن ها و سامانه های مختلف ظهور و بروز پیدا می كند.
وی در عین حال آماده سازی و نگهداری زیرساخت فناورانه سامانه ها، پردازش اطلاعات مالی و سامانه ای برای انجام كارهای ثبتی به صورت غیرحضوری و سامانه اطلاعات سهام را از دیگر بخش های بوجود آمده دانست و اضافه كرد: نوع فعالیتهای این شركت دانش بنیان به صورتی است كه در زمینه هایی ورود پیدا می كند كه خلائی وجود داشته باشد؛ بر همین مبنا در اغلب موارد بعنوان پیشرو بازار تلقی می شود و هنوز رقبای جدی وارد عرصه نشده اند. علاوه بر این، مخاطب این سامانه ها، افراد داخل كشور هستند و صادرات و ارزآوری در مورد آنها مصداق پیدا نمی نماید. هر چند به منظور توسعه و بهبود هر چه بهتر كارها، ارتباطات بین المللی مختلفی در حال شكل گیری است.
وی اظهار داشت: ذات یك شركت دانش بنیان و پیشرو در حوزه فینتك، طراحی و پیاده سازی سامانه های متنوع هوش مصنوعی به صورت مستمر است. از همین رو در بخش تحقیق و توسعه، پروژه های فراوانی در حال طراحی و ارزیابی است كه به مرور عرضه خواهد شد.



1398/10/23
14:24:03
5.0 / 5
4155
تگهای خبر: ارتباطات , استارت آپ , پروژه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل