آمار واردات موبایل در سال قبل اعلام شد ۱۵ میلیون دستگاه!

آمار واردات موبایل در سال قبل اعلام شد ۱۵ میلیون دستگاه!

دانلود فایل: برمبنای اطلاعات انتشار یافته از طرف انجمن واردكنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی، واردات و مصرف موبایل در سال 1398 بوسیله رویه تجاری با بیش از 90 درصد رشد به حدود 15 میلیون و 380 هزار دستگاه رسید و حذف معافیت 80 دلاری واردات مسافری هم موجب كاهش قابل توجه واردات موبایل از این طریق شد.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، برمبنای اطلاعات انتشار یافته از طرف انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی گزارش آمار روند واردات و مصرف موبایل طی ۱۲ ماه سال ۱۳۹۸ نشان میدهد که واردات موبایل بوسیله رویه تجاری در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۷ بیش از ۹۰ درصد رشد داشته است؛ بطوریکه در سال قبل تعداد ۱۵ میلیون و ۳۸۰ هزار دستگاه موبایل وارد کشور شده که از این تعداد چیزی بیش از ۱۴ میلیون آن توسط مصرف کنندگان در شبکه ارتباطی تلفن همراه کشور فعال گردیده است.
همین طور بر طبق این گزارش در اسفند سال قبل تعداد ۱.۵ میلیون دستگاه موبایل بوسیله رویه تجاری و مسافری وارد کشور شد که ۱.۳ میلیون دستگاه از آن در شبکه فعال بوده و این مساله در واقع بیان کننده میزان مصرف کشور در ماه پایانی سال ۱۳۹۸ است.
بیشترین میزان واردات در سال قبل در دی ماه صورت گرفته؛ بطوریکه در آن ماه تعداد ۱.۸ میلیون دستگاه موبایل وارد کشور شده است. البته پر مصرف ترین ماه در سال گذشته، بهمن بوده که در آن ماه بیش از ۱.۵ میلیون دستگاه موبایل در شبکه ارتباطی کشور فعال گردیده است.
در این میان همچنان سامسونگ با ۵۶ درصد، بیشترین سهم بازار موبایل کشور را در اختیار دارد. بعد از سامسونگ محصولات نوکیا با ۱۷ درصد، هواوی با ۹ درصد، شیائومی با ۷ درصد، اپل با ۵ درصد و آنر با ۳ درصد رتبه های دوم تا ششم را به لحاظ سهم بازار به خود اختصاص داده اند. با بررسی روند مصرف و واردات برندها می توان دریافت که شیائومی طی یک سال قبل رشد قابل توجهی در بازار ایران داشته است. از سویی گوشیهای سامسونگ مدل گلکسی A۱۰، A۱۰s و A۵۰ و همین طور نوکیا ۱۰۶ds پر مصرف ترین مدلهای موبایل در بازار ایران طی سال ۱۳۹۸ بوده اند.
کاهش قابل توجه واردات موبایل بوسیله رویه مسافری
همین طور برمبنای اطلاعات انتشار یافته از طرف انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی، واردات موبایل بوسیله رویه مسافری پس از اصلاح قوانین و حذف معافیت ۸۰ دلاری واردات مسافری در پاییز سال قبل برای سودجویان از صرفه افتاد و در نیمه دوم سال قبل واردات از این طریق کاهش داشته، اما همچنان زور واردات رویه مسافری محصولات اپل به واردات رویه تجاری این برند می چربد؛ تا جایی که در اسفندماه از مجموع ۶۴ هزار و ۹۵۰ دستگاه گوشی موبایل اپل وارد شده تنها ۱۱ هزارو ۲۰۰ دستگاه از آن بوسیله رویه تجاری وارد کشور شده و ۵۳ هزارو ۷۵۰ دستگاه دیگر به صورت مسافری وارد و در سطح بازار توزیع شده است که این تعداد گوشی موبایل فاقد خدمات پشتیبانی هستند.
در این میان از تعداد یک میلیون و ۳۶۰ هزار دستگاه موبایل وارد شده در اسفند ماه سال قبل عموما مدل هایی باقیمت زیر ۳۰۰ دلار بوده اند و تنها ۱۴۰ هزار دستگاه موبایل وارد شده در اسفند ماه قیمتی بالاتر از ۳۰۰ دلار داشته اند.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، حدود ۱۰ روز پیش انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی طی اطلاعیه ای اعلام نموده بود که که اگر توقف های گوناگون و زمان بر در ثبت سفارش و تخصیص ارز به شیوه حاضر ادامه پیدا کند، با معضل بزرگ کمبود جهانی کالا و افزایش بی سابقه بیش از ۳۰ درصدی قیمت ها مواجه خواهیم شد.
طبق اعلام این انجمن از شروع سال ۱۳۹۹ تا نیمه ی اردیبهشت ماه تنها ۷۰۰ هزار دستگاه موبایل وارد کشور شده در صورتیکه مصرف ماهانه کشور یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه است. بدین جهت میزان موبایل وارد شده در فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۹ پاسخگوی تقاضای به وجود آمده در بازار نیست و همین موضوع موجب التهاب در بازار شده است.
در این بیانیه گفته شده بود که ادامه تعطیلی مراکز آموزشی و به طبع آن تمرکز بر آموزش آنلاین و البته معرفی برنامه کاربردی شاد جهت استفاده آموزشی دانش آموزان، تقاضای موبایل را در بازار افزایش داده است. در مجموع عواملی همچون کمبود جهانی کالا به سبب کرونا، بالا رفتن نرخ ارز، بسته شدن مرزها و محدودیت های ترانزیتی برای واردات کالا و معرفی اپلیکیشن شاد منجر به ایجاد عدم اطمینان بازار برای تامین محصولات در آینده شده که در نهایت تمام این عوامل تعادل بین عرضه و تقاضا را بر هم زده است.



1399/02/23
14:07:54
5.0 / 5
2468
تگهای خبر: خدمات , محصولات , موبایل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل