آموزش چگونگی مواجهه با رخدادهای رانندگی با استفاده از شبیه ساز دانش بنیان ایرانی

آموزش چگونگی مواجهه با رخدادهای رانندگی با استفاده از شبیه ساز دانش بنیان ایرانی

یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت شبیه ساز وسایل نقلیه سبک، هلیکوپتر و هواپیما شد و با این دستاورد هنرجویان رانندگی می توانند در مواقع مواجهه با رخدادهای ناگهانی از این شبیه ساز بهره برده و آموزش ببینند.


به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دامون پورحسینی مدیرعامل شرکت نوین ربات سازان امروز در مورد کارکرد این سامانه شبیه ساز توضیح داد و اظهار داشت: هنرجویان آموزش رانندگی می توانند با استفاده از این شبیه ساز در شرایط مواجهه با چالش هایی چون ترکیدن لاستیک یا رانندگی در راه یخبندان آموزش موردنیاز را دریافت نمایند البته باید استفاده از این سامانه در آموزشگاه های آموزش رانندگی الزامی شود تا هنرجو نسبت به استفاده از آن ترغیب شود.
وی به شبیه سازهای مختلف این شرکت در زمینه هواپیما، کشتی و قطار اشاره نمود و اضافه کرد: هنرجویان پس از گذراندن این دوره ها مدرک معتبر دریافت می کنند اما در سامانه شبیه ساز رانندگی با وسایل نقلیه سبک هیچ مدرکی دریافت نمی کنند، ازاین رو هیچ الزامی برای هنرجو جهت استفاده و آموزش ایجاد نمی گردد.
این فناور افزود: از سوی دیگر به دلیل هزینه بالای این سامانه آموزشگاه های رانندگی هم تمایل به استفاده ندارند، بنابراین بازار این محصول از اقبال خوبی برخوردار نشد، این در شرایطی است که اگر قانونی در خصوص گذراندن چند ساعت آموزش با سامانه شبیه ساز تدوین شود می تواند در کاهش خسارات ناشی از تصادفات رانندگی نقش بسزایی داشته باشد.
مدیرعامل شرکت نوین ربات سازان امروز در مورد این محصول و عملکرد آن اظهار داشت: این سامانه دارای یک برنامه زمانی واقعی است که از یک الگوریتم پیچیده تبعیت می کند و همه فرامین ظرف ۱۰ میلی ثانیه پردازش می شود، بعنوان مثال زمانی که استارت می زنید ظرف ۱۰ میلی ثانیه صدای استارت خوردن را می شنوید و برای نخستین بار در این سامانه از موشن پلت فرم الکترونیکی ۶ درجه استفاده شده است.
پورحسینی افزود: یک سازمان دولتی میز لرزش خویش را از خارج وارد می کند، در حالیکه پلت فرم الکترونیکی ۶ درجه را ما در داخل تولید می نماییم که می تواند متناسب با نیاز این سازمان شخصی سازی شود، در این حالت ضمن کاهش هزینه ها باعث افزایش قدرت خرید آن مجموعه هم می شود، این شبیه ساز احتیاج به سرمایه گذاری بیشتر دارد اما با عنایت به بازار خاص و عدم حمایت و وجود سرمایه گذار مرتبط، این پروژه تا حدودی متوقف شده و واحد تحقیق و توسعه شرکت به حوزه دستگاه تولید و تصفیه آب از هوا وارد شده است.
وی درمورد دستگاه تولید و تصفیه آب از هوا که در این شرکت ساخته شده است هم اظهار داشت: دستگاه تولید آب AWG در جریان دانش بنیان شدن قرار دارد، این محصول در زیست بوم های مختلف کشور که با کمبود آب قابل شرب مواجهند می تواند از راه هوا، آب آن منطقه را تصفیه و قابل استفاده نماید. ظرفیت این دستگاه ۵۰۰ تا ۱۰ هزار لیتر در روز است و کاربرد آن هم علاوه بر تصفیه و تولید آب از هوا در زمینه تهویه سالن های تولید و گرفتن رطوبت محیط مانند کارخانه های کنسروسازی بعنوان یک خشک کن قابل استفاده می باشد.
مدیرعامل شرکت نوین ربات سازان امروز درمورد خدماتی که این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کرده است هم توضیح داد: با عنایت به انتشار کرونا و عدم امکان استفاده از دوره های آموزشی حضوری از خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری بهره برده و در خیلی از وبینارهای آموزشی صندوق شرکت کردیم، همینطور هم اکنون برای ثبت پتنت هر دو دستگاه می خواهیم از خدمات بلاعوض توسعه بازار صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده نماییم.
پورحسینی خاطرنشان کرد: پیش از این هم تسهیلات قبل از تولید صنعتی برای ساخت سامانه شبیه ساز وسایل نقلیه سبک با سامانه حرکتی الکترونیکی با سه درجه آزادی را دریافت کرده بودیم.


منبع:

1401/02/20
12:36:35
5.0 / 5
348
تگهای خبر: آموزشگاه , الكترونیك , پروژه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل