بالون آنژیوپلاستی NC ایرانی با صرفه جویی ارزی 50 درصدی تولید شد
دانلود فایل: یکی از شرکت های دانش بنیان، بالون کتتر کرونری NC با صرفه جویی ارزی ۵۰ درصدی تولید کرد.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، این شرکت دانش بنیان با هدف بومی سازی فناوری و تولید تجهیزات پزشکی خاص، موفق به تولید بالون کتتر کرونری NC شد. این محصول که در فرایند آنژیوپلاستی کرونری برای باز کردن انسداد عروق کاربرد دارد، سالانه به میزان ۴۵۰ هزار عدد بالون مختلف وارد کشور می شود که ۳۰ هزار عدد آن از نوع NC بود.
این شرکت تولیدی-بازرگانی با تمرکز بر تولید محصولات فناورانه و تجهیزات پزشکی باکیفیت، قصد دارد علاوه بر تأمین نیاز داخلی، ظرفیت ارزآوری را هم افزایش دهد. در این راستا، تولید بالون کتتر کرونری NC بعنوان محصولی دانش بنیان در اولویت قرار گرفت.
خصوصیت اصلی این بالون ها، مقاومت در مقابل تغییر شکل در فشارهای بالاست که به پزشکان امکان می دهد انسداد را با دقت بیشتری باز کنند. این وسیله در مواردی که احتیاج به فشار بالا برای باز کردن تنگی وجود دارد یا بعد از قرار دادن استنت، برای گشاد کردن بیشتر آن استفاده می شود.
این شرکت دانش بنیان در زمینه بازرگانی هم در حوزه خرید و فروش ایمپلنت های ارتوپدی، تجهیزات پزشکی و دستگاههای مبتنی بر تکنولوژی های جدید فعالیت دارد.
به قول مسؤلان شرکت، در طول یک سال گذشته، مواد اولیه وارداتی برای آموزش پرسنل خط تولید، انجام تست های ایمنی، عملکرد و تست های حیوانی در بیمارستان ها مورد استفاده قرار گرفته است.
تولید این محصول دانش بنیان، علاوه بر تأمین نیاز داخلی، می تواند تا ۵۰درصد از خروج ارز برای واردات این کالا جلوگیری نماید.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، از بخش های کلیدی این شرکت دانش بنیان، واحد پژوهش و توسعه (R&D) آن است. این بخش بر روی مطالعه و تولید تکنولوژی های جدید پزشکی تمرکز دارد و با همکاری دانشگاه ها و موسسات علمی داخلی و خارجی به دنبال ارتقاء کیفیت محصولات و افزایش بهره وری در درمان بیماری ها است. توسعه فناوری های بایومتریال و استفاده از روش های پیشرفته برای تولید تجهیزات پزشکی همچون دستاوردهای این واحد بحساب می آید.
منبع: itfile.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب