تلگرام چهارشنبه این هفته رفع فیلتر می شود؟
به گزارش دانلود فایل، در حالیکه هر از چند گاهی یک زمان برای رفع فیلتر تلگرام اعلام می شود، این دفعه چهارشنبه سوم دی بعنوان تاریخ رفع فیلتر این پیام رسان در فضای مجازی دست به دست می شود. این ادعا تا چه اندازه صحیح است؟
به گزارش دانلود فایل به نقل از خبر آنلاین، باردیگر اخباری در رابطه با رفع فیلتر تلگرام در فضای مجازی پخش شده و این دفعه چهارشنبه سوم دی را به عنوان تاریخ در دسترس قرار گرفتن این پیامرسان اعلام نموده اند.
در این میان پیگیری های خبرآنلاین نشان میدهد که تاریخ اعلام شده برای رفع فیلتر تلگرام درست نیست. هنوز هیچ مقام رسمی در دولت یا وزارت ارتباطات به شکل رسمی زمان دقیق یا جزئیات فنی رفع فیلتر تلگرام را اعلام نکرده است.
آخرین مقام رسمی دولت که در رابطه با رفع فیلترینگ تلگرام اظهار نظر کرد، الیاس حضرتی بود. حضرتی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت چهاردهم ۲۷ آذر با اشاره به سالگرد بازگشایی مسدودیت های پلت فرم های واتس آپ و گوگل پلی و اقدامات دولت برای برداشته شدن رفع فیلترینگ تلگرام، اظهار داشت: برنامه ای وجود دارد، اما زمان آنرا من اجازه ندارم اعلام کنم.
قبل از این هم مصطفی پوردهقان، نماینده مردم اردکان در مجلس، ۱۳ آبان در گفتگو با روزنامه اعتماد از نهائی شدن مذاکرات میان ایران و تلگرام آگاهی داده و اظهار داشته بود: «طبق اطلاعاتی که دارم، مذاکرات خوبی در این زمینه انجام شده و تعهدات لازم و شرایط ما از جانب تلگرام پذیرفته شده است. انتظار داریم در هفته جاری مبحث رفع فیلترینگ نهائی شود.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب