ستاری:

چالش های فرهنگی گلوگاه جذب فناوری در بخش صنعت است

چالش های فرهنگی گلوگاه جذب فناوری در بخش صنعت است

دانلود فایل: معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری عدم موفقیت كشور در جذب فناوری در بخش های صنعتی را ناشی از چالش های فرهنگی دانست و اظهار داشت: بر این اساس باید سیاست اصلی ما در سال جاری، تغییر رویكردها و ارتقای فرهنگ در بخش صنعت باشد.



به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، دكتر سورنا ستاری در حاشیه بازدید از سیزدهمین دوره مسابقات ربوكاپ آزاد ایران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینكه این مسابقات هر سال برگزار می شود، اضافه كرد: این رقابت ها هر سال بهتر از سال قبل برگزار می گردد كه این امر را می توان از رشد تیم های شركت كننده در این رقابت ها مشاهده كرد.

وی با اشاره به چالش های حوزه رباتیك، اظهار نمود: مشكل بزرگی كه در حوزه رباتیك داریم، تجاری سازی است به گونه ای كه شاهدیم تجاری سازی در این حوزه به خوبی صورت نمی گیرد.

ستاری خاطرنشان كرد: این در شرایطی است كه مشاهده می نماییم در این مسابقات 800 تیم ثبت نام كرده اند كه عموما با پول شخصی ربات های خویش را ساخته اند ولی تزریق فناوری های كسب شده در بخش صنعت با كندی صورت می گیرد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاكید بر اینكه باید در این راستا سیاست های ما تغییر كند، اظهار نمود: باید سیاست های ما در سال جدید این باشد كه بتوانیم از این پتانسیل استفاده نماییم و جوانانی كه با پول شخصی در این رقابت ها شركت می كنند، حمایت نماییم.

وی در مورد چالش های موجود در كشور در زمینه جذب فناوری ها در بخش های صنعتی، اظهار داشت: پیش از هر چیز ما مشكلات فرهنگی داریم. ما از لحاظ نیروی انسانی و سطح تكنولوژی در خیلی از صنایع وضع خوبی داریم. در تجاری سازی هم مشكلاتی داریم ولی بیش از هر مبحث دیگری ما چالش هایی در حوزه فرهنگ داریم.

ستاری با تاكید بر اینكه باید چالش های فرهنگی در بخش صنعت را حل نماییم، اضافه كرد: در این زمینه باید بخصوص سازمان هایی كه به شكلی دولتی و یا خصوصی هستند وارد میدان شوند.

وی با اشاره به اینكه مساله ما این است كه باید در حوزه رباتیك نگاه خویش را تغییر دهیم، اظهار داشت: باید در این رقابت ها توسعه رباتیك دیده شود چون كه كشور نیروهای انسانی جوان و خوبی دارد و باید این افراد وارد بخش های صنعتی شوند.

رییس بنیاد ملی نخبگان در پاسخ به این سوال كه میزان موفقیت معاونت علمی در جذب فناوری در صنعت، توضیح داد: ما یك سیستمی به نام دانش بنیان تولید كردیم كه این سیستم نوعی اكوسیستم كارآفرینی است و امروز خوشحالم كه می بینم این شركت ها در حال بزرگ شدن هستند.

ستاری افزود: ما حدودا در دو ماه آینده دو یونیفرم در حوزه آی سی تی داریم.

وی در این زمینه توضیح داد: این سخن به معنای آن است كه ما دو شركت داریم كه ارزش آنها یك میلیارد دلار است و این شركت ها در یكی دو سال اخیر بوجود آمده اند.

ستاری در پاسخ به این سوال كه این دو شركت، دو شركت خدماتی هستند نه فناور، اضافه كرد: آمازون یك شركت خدماتی است و ما تا زمانی كه استارتاپی در حوزه خدمات نداشته باشیم، نمی توانیم بازار و استارتاپ حوزه تكنولوژی تولید نماییم.

به گفته وی، تا زمانی كه شركت هایی مانند آمازون وجود نداشته باشد پهپادی ساخته نمی گردد.

معاون علمی رییس جمهور تصریح كرد: باید بفهیم كه مشكل بازار در حوزه تكنولوژی داریم و استارتاپ های خدماتی می توانند در این زمینه وارد شوند.




1397/01/17
14:10:33
5.0 / 5
4932
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل