نكاتی برای افزایش سرعت عملكرد گوشیهای اندرویدی

نكاتی برای افزایش سرعت عملكرد گوشیهای اندرویدی

دانلود فایل: كاربران گوشیهای هوشمند كه این روزها از كاهش سرعت عملكرد موبایل های خود به شدت ناراضی هستند، این گزارش می تواند با پیشنهاد راهكارهای كاربردی در افزایش سرعت دستگاه های اندرویدی شان كمك نماید.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت the mobile indian، یكی از مشكلاتی كه كاربران گوشیهای هوشمند همواره از آن گله و شكایت دارند، كاهش سرعت عملكرد دستگاه و به اصطلاح " Lag" زدن سیستم عامل به هنگام اجرای یك یا چند برنامه است.

بسیاری از كارشناسان و متخصصان فعال در حوزه فناوری اطلاعات و كامپیوتر در این باره به پیشنهاد مجموعه اقداماتی در زمینه جلوگیری از كاهش عملكرد و سرعت سیستم عامل اندروید پرداخته اند كه در زیر به مرور و معرفی مختصری از مهم ترین آن ها خواهیم پرداخت.

۱. حداقل یك سوم حافظه داخلی گوشی را خالی نگه دارید

یكی از دلایل مهمی كه باعث می گردد سیستم عامل در اجرای برنامه های مختلف با مشكل مواجه شود و یا سرعت گوشی به شدت كاهش پیدا كند، كمبود فضای كافی و حافظه داخلی گوشی است. ازاین رو كاربران باید به این نكته دقت و توجه ویژه ای داشته باشند كه حداقل یك سوم حافظه داخلی دستگاه اندرویدی خویش را خالی نگه دارند و از پر شدن حافظه به شدت اجتناب كنند.

راه حلی كه كارشناسان به كاربران گوشیهای هوشمند در اینجا عرضه می دهند، خالی كردن اطلاعات شخصی نظیر تصاویر و ویدیوهای ذخیره شده گوشی و انتقال آن ها به حافظه های جانبی و خارجی نظیر هارد اكسترنال و فلش مموری، كامپیوتر شخصی و غیره است. كاربران بدین ترتیب گاهی باید گوشی هوشمند خویش را از اطلاعات اضافی كه سرعت و عملكرد سیستم عامل را پایین می آورد، خالی كند تا بتواند لذت بیش تری از كاربری گوشی خود ببرند.



۲. والپیپرهای متحرك را غیرفعال كنید

یكی دیگر از عواملی كه می تواند سرعت عملكرد سیستم عامل گوشیهای اندرویدی را پایین بیاورد، استفاده از والپیپر (تصاویر پشت صحنه) متحرك است. خیلی از كاربران خود با فعال سازی این قابلیت علی رغم زیبایی و جذابیت بصری، به این نتیجه رسیده اند كه از سرعت و عملكرد گوشی آن ها به شدت كاسته شده است. ازاین رو آسان ترین كار آن است كه این والپیپرهای متحرك را در نخستین وهله غیرفعال كنید.



۳. عدم فعال سازی تعداد زیادی از ویجت های كاربردی

شاید اندكی عجیب باشد اما باید بدانید كه استفاده بیش از حد از ویجت های كاربردی و آوردن آن ها برروی صفحه اصلی گوشی اندرویدی تان می تواند تا حد زیادی در كاهش سرعت و عملكرد سیستم عامل مقصر باشد. ازاین رو كاربران باید تنها آن دسته از ویجت های كاربردی را كه بسیار بیش تر از سایر ویجت ها از آن ها استفاده می نمایند، به صفحه اصلی گوشی منتقل كرده و از آن ها استفاده كنند، در غیر این صورت بگذارند در همان قسمت پنهانی گوشی و غیرفعال باقی بمانند.



۴. برنامه های فعال را ببندید

یكی دیگر از اشتباهاتی كه خیلی از كاربران گوشیهای هوشمند مرتكب می شوند، پس از باز و اجرا كردن برنامه های مورد استفاده خود نظیر پیام رسان ها، شبكه های اجتماعی و سیار اپلیكیشن های كاربردی، آن را نمی بندند و باز باقی ماندن آن ها به معنای اجرای آن تلقی می گردد و اجرای چندین برنامه به صورت همزمان هم سرعت سیستم عامل گوشی را به شدت می كاهد. پس كاربران باید توجه داشته باشند كه پس از اتمام كار با یك اپلیكیشن خاص، آن را حتما ببندند.



۵. حافظه نهانی اپلیكیشن های مختلف را پاك كنید

یكی از مسائلی كه كاربران اپلیكیشن های پیام رسان و شبكه های اجتماعی با آن رو به رو شده اند، دانلود و باقی ماندن حجم زیادی از اطلاعات ناخواسته ای است كه به صورت حافظه پنهانی (cache) در حافظه داخلی گوشیهای هوشمند ذخیره و به مرور سبب كاهش سرعت سیستم عامل می شوند. ازاین رو كاربران باید هر از گاهی (حداقل هفته ای یكبار و حداكثر یكبار در ماه) به پاك سازی حافظه نهانی و حذف فایل و اطلاعات ناخوسته و اضافی گوشی خود اقدام نمایند.

آن ها بدین منظور باید به My files در گوشی اندرویدی خود رفته و با رجوع به قسمت حافظه داخلی گوشی، فایل مربوط به اپلیكیشن موردنظر نظیر تلگرام یا اینستاگرام را بیابند و تمامی تصاویر و ویدیو و فایل های صوتی كه در آن دانلود و نگه داری شده است، را حذف نمایند.



۶. از قابلیت مدیر هوشمند استفاده كنید

یكی دیگر از قابلیت های گوشیهای هوشمند اندرویدی، قابلیت مدیر هوشمند یا device maintenance است كه به كاربران این امكان را می دهد تا به بهینه سازی و افزایش سرعت عملكرد گوشی و سیستم عامل خود بپردازند. در این قسمت، كاربران با چهار زیرمجموعه تحت عنوان memory، storage، battery و device security مواجه خواهند شد كه می توانند با كلیك بر روی هر كدام از آن ها، به بهینه سازی و پاك سازی قسمت های مربوطه در گوشی خود اقدام نمایند.






1397/06/24
15:10:00
5.0 / 5
4727
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل