ساخت دستگاه دروازه های هوشمند توسط محققان دانشگاهی

ساخت دستگاه دروازه های هوشمند توسط محققان دانشگاهی

دانلود فایل: دانشجوی كارشناسی مهندسی ورزش واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی موفق به طراحی و تولید دستگاه دروازه های هوشمند برای آگاهی محیطی و افزایش سرعت عمل و آمادگی جسمانی ورزشكاران بخصوص بهبود عملكرد بازیكنان فوتبال شد.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، شفیق حسینی قهرجی، دانشجوی كارشناسی مهندسی ورزش واحد علوم و تحقیقات به دغدغه های خود برای پیشرفت ورزش كشور بعنوان انگیزه ای برای طراحی و تولید تكنولوژی دروازه های هوشمند اشاره نمود و اظهار داشت: در صورتی كه در بعضی رشته های ورزشی در كشور از تكنولوژی های روز دنیا استفاده می شود، ولی متأسفانه هیچكدام ساخت كشور خودمان نیست و از كشورهای دیگر با هزینه های بسیار زیاد خریداری می شوند.
وی خاطرنشان كرد: ورزش پرطرفدار فوتبال یكی از ورزش هایی است كه لزوم بكارگیری تكنولوژی در آن بسیار حائز اهمیت می باشد. از آنجایی كه بعنوان بازیكن و مربی مشغول به فعالیت در این ورزش هستم، به وضوح شاهد تفاوت فاحش بین فوتبال ایران و اروپا و حتی برتری نسبی فوتبال شرق آسیا و بعضی از كشورهای همسایه نسبت به ایران هستم.
حسینی قهرجی با اشاره به اینكه بزرگترین تفاوتی كه بین بازیكنان فوتبال ایران و بازیكنان تیم های سطح اول دنیا مشهود است، دید آنها در زمین فوتبال است كه در اصطلاح فوتبالی به آن «آگاهی محیطی» می گویند، افزود: بازیكنان بزرگ دنیا با آگاهی محیطی خوب، پیش از اینكه صاحب توپ شوند، تصمیم خویش را برای عملكرد بعدی گرفته اند، این امر سرعت عمل آن ها را زیاد می كند. به اعتقاد كارشناسان فوتبال، تیمی برنده است كه سرعت بازی و سرعت تیمی بهتری دارد.
این محقق واحد علوم و تحقیقات، اضافه كرد: یكی از تكنولوژی های مورد استفاده برای تقویت این امر، دروازه های هوشمند(Intelligent goals) است. با عنایت به وجود نمونه خارجی با هزینه های گزاف، خویش را مصمم به طراحی و تولید نمونه بومی و ایرانی آن دانستم.
وی افزود: در سال 2015 نخستین بار این دستگاه در كشور هلند ساخته شد و توانست در همان سال برنده جایزه ثبت اختراع نوین در صنعت ورزش شود. ولی این دستگاه هیچ وقت در ایران ساخته نشده و حتی نمونه خارجی هم وارد ایران نشده و دستگاهی كه ما ساختیم، نخستین نمونه آن در ایران است.
به قول حسینی قهرجی، نمونه خارجی دستگاه دروازه های هوشمند مانند دستگاه طراحی و تولید شده در واحد علوم و تحقیقات با كنترل روشن می گردد ولی تشخیص عبور از آن الكتریكی و بوسیله حسگر نبوده و مكانیكی است. ازاین رو توپ باید با دروازه ها برخود كند تا خاموش شود.
وی خاطرنشان ساخت: از این مسئله می توان بعنوان نقطه ضعف دستگاه خارجی یاد كرد چون كه امكان دارد با فاصله گرفتن توپ از زمین، توپ از روی دستگاه رد شده و دروازه خاموش نشود كه سبب ناتمام ماندن تمرین خواهد شد. از طرفی بخاطر ضعف فوق انجام تمرینات بدنی با آن میسر نیست.
این محقق اظهار داشت: در دستگاه دروازه هوشمند تولید شده در واحد علوم و تحقیقات حتی اگر توپ از زمین فاصله بگیرید، به واسطه حسگرهای بكار برده شده در آن، این حركت توپ هم قابل تشخیص می باشد، حتی اگر تمرین بدون توپ و هدف تمرین آمادگی بدنی باشد هم با عبور بازیكن دستگاه عملكرد خویش را خواهد داشت. با عنایت به این برتری نسبت به نمونه خارجی، از این دستگاه تولیدی در واحد علوم و تحقیقات، علاوه بر رشته ورزشی فوتبال می توان در سایر رشته ها برای آگاهی محیطی و افزایش سرعت عمل و آمادگی جسمانی استفاده گردد.
بر مبنای اعلام روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، طراحی و تولید دستگاه دروازه های هوشمند توسط شفیق حسینی قهرجی و آذین قاسمی دولت سرا از دانشجویان كارشناسی مهندسی ورزش واحد علوم و تحقیقات صورت گرفته است.



1397/08/18
23:04:12
5.0 / 5
5001
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل