تولید و تكثیر شاه گیاهان دارویی كه دارای ۱۵۰ نوع آنزیم است
به گزارش دانلود فایل محققان كشورمان موفق به تكثیر و تولید نوعی قارچ شدند كه به علت دارا بودن ۱۵۰ نوع آنتی اكسیدان برای درمان بیماری های كبدی، پیشگیری از تكثیر سلول های سرطانی و كاهش فشار خون و كلسترول استفاده می گردد.
حسین میرزاخان خمسه، مجری طرح در گفت وگو با ایسنا با بیان اینكه پرورش و تولید قارچ "گانودرمالوسیدم" از سال ۹۴ شروع شده است، اظهار داشت: محبوبیت این قارچ در طب چینی به بیشتر از ۲ هزار سال می رسد و اغلب با نام قارچ "جاودانگی" نامگذاری شده و به علت خواص زیادی كه دارد به آن "شاهِ گیاهان دارویی" می گویند.
وی با اشاره به اینكه پرورش این گیاه در كشور بومی سازی شده است، تصریح كرد: زیستگاه این قارچ در كشور فرانسه است، ولی هم اكنون كشورهایی چون هلند، انگلستان، مالزی و چین و ژاپن مطالعات وسیعی را در زمینه تولید و پرورش آن اجرایی كرده اند.
میرزاخان خمسه با اشاره به خواص این قارچ، اظهار نمود: مطالعات انجام شده بر روی این گیاه نشان داد كه "گانودرما لوسیدم" مصونیت بدن را بالا برده و باعث عدم تكثیر سلول های سرطانی می گردد.
به گفته وی، این گیاه آنزیم های كبدی را متعادل و كبد را سم زادیی می كند، ضمن آنكه برای درمان بیمارهای قلبی و عروقی موثر است.
وی با اشاره به اینكه این قارچ قادر به تنظیم كلسترول و فشار خون است، خاطرنشان كرد: قارچ گانودرما لوسیدم، كبد را وادار به كنترل آنزیم های خود می كند كه در نتیجه آن كلسترول را می كاهد.
این محقق خاطرنشان كرد: این گیاه دارای بیشتر از ۱۵۰ نوع آنتی اكسیدان است كه "پلی ساكارید"، "پلی ساكارید پپتید كمپلكس" و اجزای فنولیك همچون آنتی اكسیدان های موجود در این قارچ است.
مجری طرح، خاصیت كلاژن سازی را از دیگر خواص این گیاه دارویی دانست كه برای پوست و مو مفید می باشد.
وی با اشاره به خاصیت آنتی باكتریایی این گیاه خاطرنشان كرد: این قارچ اثرات مستقیم بر باكتری هایی چون آسپرژیلوس (Aspergillus)، باسیلوس سرئوس (Bacillus cereus)، قارچ كاندیدا آلبیكانس (Candida_albicans) و باكتری اشریشیا كولای (Escherichia coli) دارد.
میرزاخان خمسه با اشاره به اینكه در مطالعات ما این قارچ فرآوری شد و به صورت پودر خشك تولید شد، اظهار داشت: این پودر به صورت روزانه قابل مصرف است، ولی دوز مصرفی آن مهم است؛ چراكه این گیاه دارای دوز آنتی اكسیدانی بالایی است و زمانی كه دوز بالایی مصرف شود، مغز دستور ترشح چندین هورمورن را می دهد.
مجری طرح با اشاره به اینكه مصرف این پودر از روزی یك گرم آغاز می گردد و پس از ۲ تا ۳ ماه میزان مصرف آن به ۵.۵ گرم در روز می رسد، اظهار نمود: این پودر در آب، همراه غذا و یا همراه نوشیدنی مصرف می شود، علاوه بر آن می توان عصاره آنرا مصرف كرد. این پودر ۳ تا ۴ ساعت در آب جوشانده می گردد و عصاره باقی مانده آن ۴۰ تا ۴۵ روز قابل نگهداری در یخچال است.
این مطلب را می پسندید؟
(3)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب