توسعه اكوسیستم نوآوری در گرو ایجاد زیرساخت های نوآوری در سراسر كشور است
به گزارش دانلود فایل معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاكید بر این كه در توسعه زیست بوم دانش بنیان، پول در اولویت پنجم و ششم قرار دارد، در این باره اظهار داشت: ایجاد زیرساخت های زیست بوم نوآوری از مهم ترین اولویت های این حوزه است كه فعالیت های صندوق های پژوهش و فناوری در این زمینه در جایگاه بالایی قرار دارد.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، دكتر سورنا ستاری امروز در مراسم رونمایی از همكاری صندوق نوآوری و شكوفایی با صندوق های پژوهش و فناوری با تاكید بر اینكه در توسعه اكوسیستم و زیست بوم دانش بنیان، پول اولویت پنجم و ششم است، در این رابطه اظهار داشت: بیشترین و مهم ترین نیاز توسعه اكوسیستم دانش بنیان توسعه زیرساخت های زیست بوم دانش بنیان است كه در این میان نقش صندوق های حمایتی یك نقش مهم به حساب می آید.
وی با تاكید بر لزوم توسعه اكوسیستم های نوآوری در همه استان های كشور افزود: این امر با حمایت صندوق نوآوری و شكوفایی رخ می دهد كه در این میان جایگاه های صندوق های پژوهش و فناوری از جایگاه بالایی برخوردار می باشد.
ستاری در بخش دیگری از صحبت های خود، تصریح كرد: صندوق های پژوهش و فناوری می توانند اعتباراتی را كه با زحمت فراوان در اختیار آنها قرار گرفته است، به صورت هدفدار در اختیار شركت های دانش بنیان و فناور قرار دهند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاكید بر اینكه صندوق نوآوری و شكوفایی در برنامه های جدید خود تلاش دارد تا از كارهای اجرایی فاصله بگیرد، تصریح كرد: این صندوق برای توسعه فعالیت های دانش بنیان شكل گرفته است و مقرر است با استفاده از ابزارهای نوین مالی از شركت های دانش بنیان حمایت كند. روش های حمایت مالی این صندوق از روش های مرسوم سنتی موجود در بازار متفاوت می باشد.
ستاری در ادامه با تاكید بر اینكه تسهیلاتی كه امروز با امضای قراردادهای آن در اختیار صندوق های پژوهش و فناوری قرار می گیرد، باید در راه صحیحی هزینه شود، تصریح كرد: این اعتبارات به دور از محدودیت های همیشگی و در راه صحیح برای فعالیت های دانش بنیان هزینه خواهد شد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در عین حال با تاكید بر اینكه ضمانت های دریافت شده از شركت های دانش بنیان شامل ضمانت نامه های سنتی مانند زمین نیست، در این باره توضیح داد: ضمانت و آبروی اصلی شركت های دانش بنیان و محققان دانشی است كه آنها در اختیار دارند و امیدواریم كه صندوق نوآوری و شكوفایی در ماموریت های جدید خود سربلند از مسئولیت های خود بیرون بیاید.
ستاری در انتها صحبت های خود با تاكید بر اینكه برای همكاری میان صندوق نوآوری و شكوفایی با صندوق های پژوهش و فناوری هزینه هایی پرداخت شده است، اضافه كرد: این هزینه ها هم باید از جانب صندوق های پژوهش و فناوری پرداخته شود، چون كه این همكاری ها، همكاری دو طرفه است.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، در حاشیه این مراسم قراردادهای همكاری میان صندوق نوآوری و شكوفایی با ۹ صندوق پژوهش و فناوری به امضا رسید. این همكاری ها با صندوق های پژوهش و فناوری استان اصفهان، كریمه از استان قم، صندوق توسعه تكنولوژی های جدید، صندوق پژوهش و فناوری تجهیزات پزشكی، صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی استان خراسان، صندوق پژوهش و فناوری برق و انرژی، صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی دانشگاه تهران، صندوق پژوهش و فناوری توسعه فناوری شریف و صندوق پژوهش و فناوری استان یزد بوده است.
در این مراسم همینطور قراردادهای امضا شده میان طرفین مبادله شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب