نقشه راه غذای سالم با كمك بازیگران صنعت غذا تدوین شود
به گزارش دانلود فایل دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان این كه تدوین نقشه راه برای تامین غذای سالم در كشور ضروری می باشد، بر تدوین این نقشه به كمك همه بازیگران صنعت غذای كشور تاكید نمود.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، مصطفی قانعی با بیان این كه هدف ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه بازار محصولات سالم می باشد و برای همین موضوع، شبكه محصول سالم را توسعه دادیم، اظهار داشت: هم اكنون اسناد بالادستی برای توسعه غذای سالم مشخص است. باید مسیر توسعه و نقشه راه هم مشخص شود.
به قول دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، باید تولید و مصرف محصولات ارگانیك در كشور مورد توجه قرار گیرد و این كالا از قالب یك كالای لوكس برای ثروتمندان بیرون برود و در اختیار همه قرار گیرد.
وی خاطرنشان كرد: در تدوین نقشه راه محصولات ارگانیك علاوه بر مبحث سلامت افراد جامعه باید موارد دیگری مانند اشتغال، معیشت مردم، میزان تولید و صادرات هم در نظر گرفته شود.
بنا به قول قانعی، گردش مالی غذا ۲۰۰ هزار میلیارد در سال است. در حالیكه گردش مالی دارو ۱۰ درصد آن هم نیست. اما ستاد در زمینه دارو موفق عمل كرده است كه برای غذا هم باید مشابه آن عمل كرد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: ستاد در صورت ایجاد زیر ساخت لازم توسط انجمن توسعه و ترویج محصولات كشاورزی ارگانیك، قادر به ایجاد كشش بازار برای محصولات ارگانیك است.
وی اظهار نمود: رونق انجمن ارگانیك و محصولات ارگانیك باعث توسعه كودهای زیستی، زیست مهارگرها و محصولات كشت بافتی برای دستیابی به ۳ درصد بازار جهانی خواهد شد.
قانعی تصریح كرد: در تولید محصولات ارگانیك باید ساز و كاری داشته باشیم كه تولید این محصولات از تقلباتی كه در بازار هست، در امان بماند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب