كاهش هزینه های رومینگ ناخواسته در مناطق مرزی
به گزارش دانلود فایل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به هزینه ناخواسته رومینگ در شبكه تلفن همراه كشور آذربایجان در تماسهای شهروندان ایرانی در مناطق مرزی اظهار داشت: تفاهمی كرده بودیم كه این تداخل را به حداقل برسانیم تا این هزینه رومینگ ناخواسته به مردم تحمیل نشود.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، در سفر به كشورهای خارجی، با استفاده از سیمكارت كشور مقصد، از تعرفه های آن كشور برای تماس تلفنی، ارسال پیامك و دیتا استفاده می شود اما اگر مسافران بخواهند از سیمكارت های ایرانی استفاده كنند، تعرفه های رومینگ برایشان محاسبه می شود كه ناآگاهی از این تعرفه ها و نحوه استفاده از رومینگ بین الملل می تواند به هزینه های بالا منجر شود.
با فعال كردن سرویس رومینگ، اینترنت رومینگ و اینترنت گوشی همراه هنگام سفر می توان از اینترنت همراه بهره برد و هر یك از سیمكارت های دائمی و اعتباری شرایط خاص خودرا جهت استفاده از سرویس رومینگ دارند. تعرفه رومینگ هر یك از اپراتورها در شرایط حضور در كشورهایی كه قرارداد رومینگ با آنها بسته شده، متفاوت می باشد و در وب سایت اپراتورهای همراه قرار گرفته است.
از طرفی ممكنست تصور كنید به محض ورود به كشورهای دیگر، هزینه رومینگ برای سیم كارتتان محاسبه می شود، اما این طور نیست. رومینگ امكان استفاده از تلفن همراه برای برقراری تماس، دریافت و ارسال پیامك و استفاده از دیتا در خارج از محدوده جغرافیایی تحت پوشش شبكه اپراتور را فراهم می كند؛ بدین سبب تنها زمانی كه مشتركی از یكی از این سرویس ها استفاده نماید، هزینه رومینگ برای او محاسبه می گردد و این طور نیست كه به محض ورود به كشورهای دیگر، هزینه رومینگ برای سیمكارت افراد در نظر گرفته شود.
از جانب دیگر، صرف نظر از مسافرت یا عدم مسافرت به خارج از مرزهای كشور، در صورت برقراری ارتباط بوسیله شبكه تلفن همراه كشورهای همسایه، هزینه های رومینگ بین الملل مطابق با تعرفه آن كشور محاسبه می گردد و در شهرها و نقاط مرزی به سبب پوشش آنتن شبكه های تلفن همراه كشورهای همسایه، همواره احتمال انجام مكالمه در داخل كشور بوسیله شبكه آنها وجود دارد كه این مساله می تواند سبب استفاده ناخواسته از رومینگ و تحمیل هزینه به كاربران شود.
چندی قبل مجید حقی - معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- با اشاره به شكایت های مردمی كه در سامانه ۱۹۵ رگولاتوری ثبت می شود، اظهار نمود: برمبنای بررسی های انجام شده رضایت مشتركین در شهرها و مناطق مختلف متفاوت می باشد، به این معنا كه در شهرها و مناطق برخوردارتر سوژه كیفیت برای ایجاد رضایت مشترك در اولویت است اما در مناطق كمتر برخوردار، امكانات اولیه برای ایجاد رضایت آنان در اولویت قرار دارد. بطور مثال در استان های مرزی مسئله رومینگ نارضایتی به وجود می آورد و باید در اولویت حل مشكل قرار گیرد.
در این راستا محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- اخیرا در دیدار با رامین قلی زاده - وزیر ارتباطات و حمل و نقل جمهوری آذربایجان- با اشاره سوژه تداخل فركانسی مرزی بین دو كشور، اظهار نمود: تماسهای بعضی از شهروندان ما در مناطق مرزی به صورت ناخواسته به شبكه تلفن همراه كشور آذربایجان رومینگ می شود. به صورت متقابل هم این مساله وجود دارد. هر چند این مساله به شدت كاهش پیدا كرده و تا شعاع ۲.۵ كیلومتری به صورتی مدیریت شده است. ولی حدودا نزدیك به ۱۸۰ روستا در استان اردبیل همچنان در این شعاع ۲.۵ كیلومتری قرار دارند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره كرد: تفاهمی كرده بودیم كه این تداخل را به حداقل برسانیم كه این هزینه رومینگ ناخواسته به مردم تحمیل نشود. كارگروه مشتركی تشكیل شده بود تا كارهای اندازه گیری را انجام دهند كه این كار را آغاز نموده اند و مقرر شده تا طرف آذربایجانی سریع تر تعهدات خودرا در این رابطه عملیاتی كند.
منبع: دانلود فایل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب