در یك رویداد علمی بررسی می شود

روش های افزایش ایمنی در مقابل بیماری ها با استفاده از پروبیوتیك ها

روش های افزایش ایمنی در مقابل بیماری ها با استفاده از پروبیوتیك ها

رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی از برگزاری هفتمین كارگاه آسیا- اقیانوسیه پروبیوتیك ها به صورت مجازی اطلاع داد.


دکتر قدیر رجب زاده در گفتگو با ایسنا با اشاره به برگزاری هفتمین کارگاه آسیا- اقیانوسیه پروبیوتیک ها، اظهار داشت: این رویداد توسط موسسه علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP) به صورت مجازی برگزار می شود.
وی زمان برگزاری این کارگاه را در ایام ۱۸ و ۱۹ آذرماه سالجاری ذکر کرد و افزود: هدف از این رویداد ارتقاء دانش و فراهم کردن بستر مناسب برای تبادل یافته ها و دستاوردهای جدید علمی میان پژوهشگران، صنعتگران و دست اندرکاران حوزه پروبیوتیک ها و همینطور افزایش آگاهی در مورد تاثیر مثبت آنها بر سلامت افراد است.
رجب زاده تصریح کرد: این رویداد بین المللی از سال ۲۰۱۴ تابحال در کشورهای "نیوزلند"، "چین"، "ایران"، "ویتنام"، "مالزی" و "تایلند" برگزار شده است. سومین دوره آن در سال ۲۰۱۶ در ایران به میزبانی این موسسه برگزار گردید.
رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه این کارگاه به صورت دوره ای در یکی از کشورها برگزار می شود، تصریح کرد: هفتمین دوره کارگاه آسیا-اقیانوسیه پروبیوتیک ها با محوریت اصلی "افزایش ایمنی در مقابل بیماری ها با استفاده از پروبیوتیک ها" برگزار می گردد.
رجب زاده پروتیوتیک ها را از اجزای اصلی برای افزایش و ایجاد غذاهای فراسودمند دانست که نقش مهمی در سلامت زایی جامعه دارد.




منبع:

1399/08/02
18:01:47
5.0 / 5
318
تگهای خبر: متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل