حمایت 10 میلیارد تومانی صندوق نوآوری از تولید داروی درمان کرونای کودکان

حمایت 10 میلیارد تومانی صندوق نوآوری از تولید داروی درمان کرونای کودکان

دانلود فایل: مدیر طرح های کلان صندوق نوآوری و شکوفایی از حمایت 10 میلیارد تومانی این صندوق برای تولید داروی آناکینرا آگاهی داد.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، مجتبی زارع مهرجردی امروز در حاشیه مراسم رونمایی از داروی درمان روماتوئید آرتریت در جمع خبرنگاران حمایت این نهاد از محصولات دانش بنیان را شامل چند دسته دانست و اضافه کرد: قسمتی از حمایت های ما مربوط به اثبات تکنولوژی است و باید توجه داشت که ممکنست شرکتها در پروسه تولید گرفتار شکست شوند و بطور معمول سهم معاونت علمی و ستادها در این قسمت بیشتر است.
مهرجردی افزود: علاوه بر آن صندوق نوآوری در حوزه ورود محصولات دانش بنیان تولید شده در شرکت های دانش بنیان به بازار، حمایت هایی را از این شرکتها دارد به شکلی که ما از این دارو حمایت ۱۰ میلیارد تومانی داشتیم تا محصول، تجاری سازی و خط تولید آن راه اندازی شود.
مدیر طرح های کلان ملی صندوق نوآوری و شکوفایی تولید این دارو را یکی از طرح های کلان ملی این صندوق دانست که از آن حمایت شد، افزود: تعداد طرح های کلان ملی مورد حمایت به ۱۳۵ مورد رسیده است و تا حالا بیش از ۲ هزار میلیارد تومان در ۲.۵ سال قبل از طرح های کلان ملی حمایت کرده ایم.




منبع:

1400/08/07
14:22:54
5.0 / 5
597
تگهای خبر: تكنولوژی , تولید , دانش بنیان , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل
ارائه تلفیقی از خدمات ذخیره سازی ابری و محتوای مرتبط با فناوری اطلاعات