اسكن قلب هزار بیمار با نسل سوم دستگاه تصویربرداری هسته ای قلب

اسكن قلب هزار بیمار با نسل سوم دستگاه تصویربرداری هسته ای قلب

دانلود فایل: محققان كشور نسل سوم دستگاه تصویربرداری هسته ای از بطن چب قلب را عرضه كردند كه تابحال هزار بیمار با این دستگاه تحت اسكن قلبی قرار گرفته اند.



اسماعیل محمدی، مجری طرح در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به بومی سازی دستگاه تشخیص "پیك سیستولیك بطن چپ" اظهار داشت: این دستگاه تصویربرداری قلب به روش هسته ای است و برای اسكن قلب مورد استفاده قرار می گیرد.

وی با اشاره به اینكه این دستگاه قابلیت تشخیص پیك سیستولیك قلب برای اسكن های قلبی را دارد، افزود: هر پالس شامل "سیستول" و "دیاستول" قلب بیمار برای «گاما كمرا» ارسال می گردد تا همزمان با پالس های قلب تصویربرداری صورت گیرد كه این امر با استفاده از دستگاه تشخیص پیك سیستولیك بطن چپ طراحی شده انجام می گردد.

محمدی از طراحی و ساخت نسل سوم این دستگاه اطلاع داد و خاطرنشان كرد: در نسل اول عمل تشخیص ساده در نظر گرفته شده بود، در حالیكه مشاهده كردیم بعضی از بیماران دچار آریتمی هایی هستند كه تشخیص این ریتم های غیر طبیعی بسیار مهم است؛ از این رو در نسل سوم این اشكالات برطرف شده است.

وی با اشاره به اینكه در نسل سوم دستگاه تكمیل تر شده بود، افزود: این دستگاه از یك سال قبل در بیمارستان های یزد و بوشهر نصب شده و بر روی هزار بیمار اسكن قلب انجام شد.

محمدی با تاكید بر اینكه این دستگاه بر مبنای نیاز كاربر قابل تغییر است، تصریح كرد: این دستگاه كه شامل "تقویت كننده"، "سامانه پردازش"، "تشخیص پیك" و "مانیتورینگ" است، به بیمار متصل می گردد و زمانی كه بطن چپ آغاز به باز شدن می كند، بیماری های قلبی را تشخیص می دهد.

وی در مورد اهمیت تشخیص باز و بسته شدن بطن چپ، توضیح داد: در بعضی از بیماری های قلبی زمانی كه دریچه قلب در حال باز و یا بسته شدن است، نیاز است در لحظه ای خاص تصویربرداری صورت گیرد و این دستگاه قادر به این نوع تصویربرداری است.

مجری طرح با تاكید بر اینكه این دستگاه دارای كاربردهای تخصصی است، افزود: دستگاه تولید شده قابلیت پایش عملكرد دستگاه با استفاده از اینترنت، قابلیت تشخیص پیك برای ضربان های ۳۰ تا ۳۰۰ بار در دقیقه، قابلیت استفاده برای دستگاه های Animal spect و امكان اتصال به انواع دستگاه های «گاما كمرا» با برندهای مختلف را دارد.




1397/08/24
22:49:03
5.0 / 5
5080
تگهای خبر: اینترنت , تولید , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل