به همت محققان كشور صورت گرفت

تجاری سازی سیستم های ضبط حركات بدن بومی در حوزه های پزشكی و انیمیشن سازی

تجاری سازی سیستم های ضبط حركات بدن بومی در حوزه های پزشكی و انیمیشن سازی

دانلود فایل: پژوهشگران یكی از شركت های دانش بنیان با بومی سازی سیستم ضبط حركات (Motion capture) موفق شدند در حوزه های انیمیشن سازی و پزشكی تجاری سازی كنند.


روح الله خالصی از پژوهشگران این طرح در گفت و گو با ایسنا، سیستم های ناوبری و جمع آوری دیتا را از زمینه های تحقیقاتی این شركت دانش بنیان ذكر كرد و اظهار داشت: در این طرح نسبت به طراحی و ساخت سیستمی برای ضبط و ثبت حركات بدن (Motion capture) اقدام كردیم. ضبط حركت، اصطلاحی است كه برای توصیف جنبش یا حركت افراد و اشیا در صحنه سه بعدی به كار می روند. از این فنآوری در سرگرمی، ورزش و یا برنامه های كاربردی پزشكی استفاده می شود.
وی زمینه كاربردی در حوزه های پزشكی و انیمیشن سازی را از كاربردهای این سیستم نام برد و تصریح كرد: نمونه این سیستم با كاربرد در حوزه پزشكی در یكی از مراكز توانبخشی و كاربرد در حوزه انیمیشن سازی تجاری سازی شده است.
این محقق به كاربردهای توانبخشی این سیستم اشاره نمود و با تاكید بر اینكه این سیستم بیشتر برای جمع آوری اطلاعات به كار برده می شود، اظهار نمود: بعنوان مثال افرادی كه توانایی راه رفتن ندارند، با استفاده از این سیستم می توان برای آنها اقدامات توانبخشی را ارائه كرد.
خالصی، به جزئیات این كاربرد سیستم "ضبط حركات" اشاره نمود و توضیح داد: این سیستم دارای لباس خاصی مجهز به حسگرهای گوناگون است و بیمار زمانی كه این لباس را پوشید و آغاز به حركت كرد، از این طریق زاویه حركتی بیمار و یا نیروهایی كه بر روی هر یك از مهره ها وارد می شود را می توان محاسبه كرد.
وی تصریح كرد: بر طبق این محاسبات تمریناتی به بیمار داده می شود و پس از انجام تمرینات مجدداً وضعیت بیمار مورد بررسی قرار می گیرد تا روند بهبود راه رفتن بیمار ارزیابی شود.
وی با اشاره به كاربردهای این سیستم در انیمیشن سازی، با اشاره به اینكه در این عرصه نیز سیستم طراحی شده دارای لباس خاصی است كه با پوشیدن آن می توان انیمیشن سازی را اجرایی كرد، اضافه كرد: این سیستم برای یكی از شركت های انیمیشن سازی ارائه شده است.
خالصی، تجاری سازی این سیستم را با حمایت صندوق نوآوری و شكوفایی دانست و تصریح كرد: كاهش قیمت این سیستم نسبت به نمونه های مشابه و دقت بالاتر آن همچون مزیت های سیستم بومی نسبت به نمونه های خارجی است.
این محقق، طراحی و ساخت سیستم ناوبری را از دیگر دستاوردهای تحقیقاتی این شركت ذكر كرد و افزود: این سیستم در پهپادها نصب می شود و با استفاده از آن می توان زاویه چرخشی پرنده ها را اندازه گیری نمود.




منبع:

1398/03/26
14:52:50
5.0 / 5
4255
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل