عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شكوفایی خبر داد

راه اندازی صندوق نوآوری اجتماعی در كشور

راه اندازی صندوق نوآوری اجتماعی در كشور

به گزارش دانلود فایل عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شكوفایی از راه اندازی صندوق نوآوری اجتماعی آگاهی داد و اظهار داشت: هدف این صندوق پشتیبانی از نوآوران و رسیدن به محصول اولیه و توسعه كسب و كارهای نوآورانه در عرصه تاثیر اجتماعی است.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، دكتر محمد صادق خیاطیان یزدی، عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شكوفایی در پنل "حكمرانی برای نوآوری اجتماعی و فراگیر به ابزارها" كه در سومین كنفرانس حكمرانی و سیاست گذاری عمومی برگزار شد، ابزارهای مختلف صندوق نوآوری و شكوفایی برای مشاركت مردم در توسعه نوآوری اجتماعی را تبیین و در مورد تاریخچه پیدایش نوآوری اجتماعی در دنیا و ایران اظهار نمود: موضوع نوآوری اجتماعی كه در دنیا پیشران است، از سال ۲۰۱۰ شروع شده است، این در حالیست كه ایران اخیرا پا در این حوزه گذاشته و با دنیا فاصله دارد؛ اما اجماع خوبی در این اواخر شكل گرفته تا نوآوری در زمینه مسائل اجتماعی ورود پیدا كند و كسب و كارهایی نوآورانه با هدف ایجاد تاثیر اجتماعی ایجاد شود. به عبارت دیگر نوآوری اجتماعی كسب و كارهای نوآورانه ای است كه تاثیر اجتماعی بیشتری نسبت به كسب و كارهای دیگر دارد.

خیاطیان، صندوق نوآوری و شكوفایی را یك نهاد مالی برای توسعه نوآوری و فناوری در كشور معرفی نمود و اظهار داشت: صندوق نوآوری برای ورود به عرصه نوآوری اجتماعی دو هدف را دنبال می كند كه شامل حل مسائل اجتماعی به كمك نوآوری و تامین مالی این كسب و كارها با جلب مشاركت مردمی است.

وی به برنامه ها و ابزارهای صندوق نوآوری و شكوفایی در اجرای نوآوری اجتماعی اشاره نمود و اظهار داشت: بطور كلی صندوق نوآوری و شكوفایی بر حسب قانون چهار ابزار مختلف برای پشتیبانی از اكوسیستم نوآوری در اختیار دارد كه شامل اعطای تسهیلات به شركت های دانش بنیان، اعطای ضمانت نامه برای شركت هایی كه قصد دارند در مناقصه ها شركت نمایند، توانمندسازی و سرمایه گذاری است.

عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شكوفایی، سرمایه گذاری را یكی از موضوعات جدی در توسعه نوآوری در كشور دانست و اضافه كرد: از آنجایی كه بخش خصوصی نیاز به انعطاف و چابكی بیشتر و تامین مالی در كمترین زمان ممكن را دارد، یك نهاد دولتی نمی تواند این نیاز را تامین كند. صندوق نوآوری و شكوفایی از سال قبل تابحال سرمایه گذاری مستقیم را كنار گذاشته و سرمایه گذاری های صندوق بوسیله كارگزاران و عاملان آن انجام می شود.

خیاطیان در مورد ابزارهای تامین منابع مالی برای شركت های بزرگ دانش بنیان، اشاره كرد: شركت های بزرگی كه گردش مالی گسترده ای دارند، باید منابع مالی شان با ابزارهای دیگری تامین گردد كه یكی از این ابزارها مشاركت مردمی است.

ایشان سپس با اشاره به اینكه صندوق نوآوری و شكوفایی ابزارهای مختلفی را برای مشاركت مردم در عرصه نوآوری اجتماعی طراحی نموده است، اظهار داشت: یكی از ابزارهای افزایش مشاركت مردم در نوآوری اجتماعی، توزیع اوراق نوآوری در بورس است. در این راستا به زودی از اوراق نوآوری رونمایی خواهد شد و صندوق نوآوری و شكوفایی بعنوان ركن ضامن ایفای نقش خواهدنمود و متقاضیان منابع مالی بوسیله عرضه اوراق در بورس می توانند منابع مورد نیاز را تامین كنند.

عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شكوفایی، مشاركت مردم در توسعه نوآوری اجتماعی را موثر دانست و اظهار داشت: در صورت جلب اعتماد مردم، مشاركت آنها نیز بیشتر خواهد شد، به عبارت دیگر مردم بوسیله بورس برای تامین مالی حوزه های دانش بنیان مشاركت می كنند. در صورت وجود شفافیت در میزان سرمایه گذاری و نوع طرح، مردم بیشتر اطمینان می كنند.

خیاطیان، بیمه سرمایه گذاری را از دیگر ابزارهای صندوق نوآوری و شكوفایی برای جلب سرمایه های مختلف عنوان نمود و اظهار داشت: در بیمه سرمایه گذاری به میزان حق بیمه پرداختی، سرمایه گذاری انجام شده بیمه می شود كه راهكار دیگری برای توسعه نوآوری اجتماعی خواهد بود. جایگاه صندوق نوآوری و شكوفایی در این حوزه نقش ضمانتی محصولات و خدمات شركت های دانش بنیان خواهد بود و در مدلهای مختلف بعنوان ركن ضامن قرار دارد.

خیاطیان درانتها از راه اندازی صندوق نوآوری اجتماعی آگاهی داد و اظهار داشت: هدف صندوق نوآوری اجتماعی پشتیبانی از نوآوران و رسیدن به محصول اولیه و توسعه كسب و كارهای نوآورانه در عرصه تاثیر اجتماعی است. این آغاز راه برای توسعه كسب و كارهای نوآورانه در حوزه تاثیر اجتماعی است و با انتقال تجربیات صندوق نوآوری و شكوفایی و مطالبه گری شركت های دانش بنیان این مدل بهتر خواهد شد و ترویج نوآوری اجتماعی اتفاق خواهد افتاد.

برمبنای اعلام صندوق نوآوری و شكوفایی، سومین كنفرانس «حكمرانی و سیاست گذاری عمومی» با محوریت گذار به نسل جدید حكمرانی از ۲۵ دی به مدت دو روز در مركز همایش های بین المللی صداوسیما اجرا شد. این رویداد دو روزه با هدف گردهمایی و تعامل پژوهشگران و سیاست گذاران حول موضوعات اساسی حكمرانی و سیاست گذاری عمومی نظیر الگوهای حكمرانی و تنظیم گری، معضلات اقتصاد ایران، راهكارهای بهبود فضای كسب و كار، حكمرانی در عصر دیجیتال، نظام حقوقی – قضایی، نظام تقنین، نظام انتخابات و تعامل مردم با حاكمیت، مباحث توسعه ای، حوزه بین الملل و چالش های در رابطه با فرهنگ و جامعه و مسائل زیست محیطی برگزار شده است.




منبع:

1398/10/27
19:00:40
5.0 / 5
3808
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
لینک دوستان دانلود فایل
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل