طرح ۱۰۰ گیگ اینترنت مجانی شامل مودم های جیبی نمی شود!
به گزارش دانلود فایل ۱۰۰ گیگ اینترنت مجانی وعده داده شده از جانب وزیر ارتباطات در حالی برای خدمات ثابت عرضه شده كه بعضی از افراد در منازل خود از مودم های جیبی (همراه) استفاده می نمایند و در این شرایط نمی توانند از اینترنت مجانی بهره مند شوند.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، انتشار ویروس كرونا در كشور، افراد را به قرنطینه اختیاری در خانه تشویق كرده و افزایش ۴۰ درصدی مصرف دیتای كشور در مدت یك هفته، اتفاقی كه اپراتورها خویش را برای آن آماده نكرده بودند، منجربه كاهش كیفیت اینترنت شد. از طرفی خیلی از كاربران خواهان امكاناتی همچون اینترنت مجانی برای گذراندن این اوقات در منازل بودند؛ موضوعی كه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با آن موافقت نمود و از عرضه ۱۰۰ گیگ اینترنت مجانی ثابت از تاریخ ۱۸ اسفند تا آخر سال اطلاع داد.
اما یكی از مواردی كه برای كاربران سوال ایجاد كرده، استفاده حداكثری كاربران از اینترنت موبایل و عدم برخورداری خطوط همراه از طرح اینترنت مجانی آقای وزیر است. باآنكه علت تعلق گرفتن ۱۰۰ گیگ اینترنت، تشویق مردم به خانه نشینی است و بنابراین این اینترنت تنها به خطوط ثابت تعلق گرفته، اما طبق آخرین آمار منتشرشده توسط رگولاتوری، مشتركان پهن باند ثابت به بیشتر از هشت میلیون نفر رسیده اند و مشتركان پهن باند سیار بیشتر از ۶۶ میلیون نفر هستند.
اینترنت ثابت شامل ADSL، VDSL، تانوما و TD-LTE می شود؛ مودم ها هم شامل مودم ثابت و مودم همراه هستند. این در شرایطی است كه خیلی از افراد در منازلشان خط ثابتی ندارند كه از این امكان استفاده كنند. همینطور یكی دیگر از روش هایی كه افراد برای دسترسی به اینترنت از آن بهره می گیرند، استفاده از مودم های جیبی یا همراه است كه كه سیمكارت اپراتورها در آنها قرار می گیرد.
تا چند سال پیش، كاربران برای اتصال به اینترنت تنها یك راهكار پیش روی خود داشتند و آن استفاده از اینترنت دایال آپ بود. بعدها فعالیت شركت های عرضه كننده خدمات اینترنتی شكل جدیدی پیدا كرد و به منظور راحتی بیشتر كاربران عرضه اینترنت پرسرعت خانگی یا همان ADSL مورد توجه قرار گرفت. با گذشت زمان به تدریج شیوه های دیگری مانند اتصال از راه مودم های وایمكس یا اینترنت موبایل هم روی كار آمد.
اینترنت شخصی با مودم همراه باآنكه از اوایل دهه ۹۰ بعنوان راهكاری برای آن دسته از افراد كه در خلال روز، در خارج از منزل یا محیط كار و اماكن عمومی به اینترنت نیاز دارند یا اینترنت ثابت دلخواهشان نیست، ارائه شد، اما با رفع انحصار اینترنت نسل ۳ و ۴ و برخورداری تمامی اپراتورها از این توانایی از سال ۱۳۹۳، دست كاربران برای انتخاب بین شیوه های دسترسی به اینترنت باز شد و برخی افراد هم استفاده از مودم های همراه را برگزیدند.
نقطه قوت مودم جیبی نسبت به سایر مودم های قابل حمل وایمكس از قبیل USB، امكان برقراری ارتباط با این مودم به صورت وای فای است كه در نتیجه استفاده از این مودم ویژه كامپیوتر و نوت بوك نیست و دارندگان تلفن های هوشمند، تبلت و كنسول های بازی هم می توانند از اینترنت شخصی با مودم جیبی استفاده كنند و بنابراین شركت های عرضه دهنده اینترنت پرسرعت برای تسهیل در عرضه اینترنت خود به سمت عرضه اینترنت بی سیم و بعد از آن استفاده از اینترنت شخصی با مودم جیبی پرداختند.
ازاین رو طرح ۱۰۰ گیگابایت اینترنت مجانی هدیه وزیر ارتباطات درحالی تنها به خطوط اینترنت ثابت كه توسط شركت های مخابرات، FCP ها و مودم های TD-LTE عرضه می شود تعلق گرفته است كه هم اكنون خیلی از افراد از مودم های قابل حمل جیبی با استفاده از سیمكارت اپراتورها در منازل خود برای اتصال به اینترنت استفاده می نمایند كه از این خدمت بی نصیب مانده اند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب