مسئول پروژه غربالگری هوشمند كرونا:

دیتاهای جمع آوری شده نیازمند به روزرسانی است

دیتاهای جمع آوری شده نیازمند به روزرسانی است

به گزارش دانلود فایل مسئول پروژه غربالگری هوشمند كرونا با بیان این كه دیتاهای جمع آوری شده نیازمند به روزرسانی است، اظهار داشت: تابحال بالغ بر ۶۰۰ نفر با رفتن به سایت، صوت خویش را ارسال كرده اند كه از این تعداد ۷۰ نفر مبتلا و ۷۰ نفر مشكوك و بقیه سالم هستند.


دکتر هادی مرادی، رئیس گروه هوش ماشین و رباتیک دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه این گروه، پژوهشی درباره امکانی برای تشخیص اولیه کرونا از نحوه سرفه افراد را در دست اجرا دارد، در ادامه اظهار نمود: در سایتی که برای این منظور طراحی شده است از هموطنان خواسته شد بعد از رفتن به سایت و پاسخ به چند پرسش ساده همچون اینکه "سیگار می کشید یا خیر"، صدای خویش را بدون نویز به مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه ضبط و ارسال نمایند.
وی با اشاره به اینکه در فاز نخست در حال ارزیابی و تشخیص صداهای ضبط شده صحیح شامل بیمار و سالم و تفکیک آنها از صداهای مخدوش شده هستیم، اضافه کرد: در این پروژه با سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران همکاری می نماییم.
مسئول پروژه غربالگری هوشمند کرونا با بیان این که حداکثر ۳ هفته از آغاز اجرای این طرح تحقیقاتی می گذرد، افزود: کار اولیه (بررسی بر روی دیتاها) حداکثر در یک ماه آینده آخر می یابد، اما برای نتیجه گیری به داده های بیشتری نیاز است؛ حداقل ۲۰ هزار نمونه با یک تا دو هزار فرد مبتلا به کرونا.
دکتر مرادی خاطرنشان کرد: علاقه مندان جهت شرکت در این طرح تحقیقاتی می توانند صدای خویش را بدون هر گونه صدای اضافی ضبط و ارسال نمایند.
وی با بیان این که دانشگاه های زیادی همچون دانشگاه کمبریج و کارنگی ملون در حال بررسی و تحقیق بر روی این مورد هستند، اظهار داشت: البته هم اکنون لوزان سوئیس هم توانسته داده هایی را جمع آوری کند، این در شرایطی است که گروه دیگری هم همین ادعا را دارند؛ اما اطلاعات آنها باید به روزرسانی شود.
مسئول پروژه غربالگری هوشمند کرونا اظهار داشت: کاربران می توانند با نصب یک برنامه اندرویدی صدای سرفه خویش را برای ما ارسال نمایند. این برنامه از آدرس https: //ece.ut.ac.ir/documents/70819125/101191994/Cough-0.17-release.apk قابل دریافت است.
بر مبنای اعلام دانشگاه تهران، همینطور علاقه مندان می توانند برای دریافت این برنامه کاربردی به آدرس https: //ece.ut.ac.ir/article/101190302 رجوع کنند.



1399/02/25
15:49:49
5.0 / 5
2420
تگهای خبر: پروژه , دانشگاه , رباتیك , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل