آرسنیك زدایی آب شرب ۱۰ شهر با نانوجاذب های ساخت محققان كشور

آرسنیك زدایی آب شرب ۱۰ شهر با نانوجاذب های ساخت محققان كشور

به گزارش دانلود فایل هم اكنون استان های كرمان، آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل و قزوین هم به طورجدی با مشكل آلودگی آرسنیك آب های آشامیدنی مواجهند و یكی از شركتهای فناور نانو موفق به عرضه روش نوینی برای حذف آرسنیك از آب شرب شده كه تابحال در بیشتر از ۱۰ شهر ایران مورد استفاده قرار گرفته است.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، از آنجائیکه آب های زیرزمینی اصلی ترین منبع تأمین آب شرب محسوب می شوند، آلودگی این آب ها به آرسنیک، اخیراً موردتوجه خاص قرار گرفته است. هم اکنون آلودگی آب های آشامیدنی به آرسنیک در خیلی از شهرها و روستاهای کشور مشکلی جدی است.
از طرفی با عنایت به مشکل کم آبی که مساله مهم ایران و بسیاری کشورها به حساب می آید حفظ منابع موجود و تصفیه آلودگی ها همچون آرسنیک حائز اهمیت است؛ ازاین رو ایجاد امکانات مناسب برای تولید سیستم های مقرون به صرفه در داخل کشور می تواند کمک مهمی در حفظ منابع آبی کشور محسوب شود.
در این راستا یکی از شرکتهای فناور موفق به عرضه روش نوینی برای حذف آرسنیک از آب شرب شده که در مقیاس های مختلف به بهره برداری رسیده است. در این سیستم از جاذب های گرانولی هیدروکسید اکسید آهن استفاده می شود. دانش فنی این روش هم اکنون تنها در اختیار تعداد معدودی از کشورهای توسعه یافته است و این شرکت نه تنها موفق به تولید این محصول شده بلکه با تولید این مواد در سایز نانومتری سبب افزایش کارایی در مقایسه با محصول خارجی شده است.
جاذب های مورداستفاده در این روش از نوع اکسی هیدروکسید آهن با ساختار نانومتری هستند و به علت شکل ظاهری و نسبت سطح به حجم بالا از بازدهی جذب مطلوب برخوردار می باشند.
در حین سنتز اکسی هیدروکسید آهن پارامترهای فرایندی تولید ذرات نانومتری به صورت دقیق کنترل شده است. در خلال فرآیند تولید محصول نهایی این ذرات نانومتری به صورت گرانول تولید می شوند تا هیچ گونه رهایش در حین تصفیه آب شرب نداشته باشند. به طورکلی در این پروژه یک فرمولاسیون و روش خاص برای ساخت گرانول پایدار، با کمک مواد اولیه غیرپیچیده و قابل تولید در کشور، ابداع شده است.
جاذب های آرسنیک با سایز نانومتری تاثیر بسزایی در بهبود عملکرد جذب این محصول در مقایسه با محصول غیرنانویی داشته است.
این شرکت فناور به صورت میانگین توانایی تولید ۲ تن گرانول جاذب آرسنیک را در ماه داراست و امکان افزایش آن با افزایش تعداد شیفت وجود دارد. همینطور در صورت افزایش فروش امکان گسترش خط تولید وجود خواهد داشت که در کمتر از ۳ ماه قابل راه اندازی است.
بر مبنای اعلام ستاد نانو، هم اکنون استان های کرمان، آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل و قزوین هم به طورجدی با مشکل آلودگی آرسنیک آب های آشامیدنی مواجهند و وزارت نیرو، شرکتهای آب و فاضلاب استان های مختلف بخصوص استان های حاشیه رشته کوه زاگرس از محصول تولیدی این شرکت برای تصفیه آرسنیک آب استفاده می نمایند.



1399/09/02
20:18:11
5.0 / 5
813
تگهای خبر: پروژه , تولید , شركت , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل