امضای تفاهم نامه میان دانشگاه خواجه نصیر و بیمارستان فارابی

امضای تفاهم نامه میان دانشگاه خواجه نصیر و بیمارستان فارابی

تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و بیمارستان فارابی به امضا رسید.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، تفاهمنامه اجرای پروژه های تحقیقاتی و کاربردی در رابطه با کاربردهای رباتیک و هوش محاسباتی در جراحی چشم با حضور نمایندگان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه اصفهان و بیمارستان فارابی به امضا رسید.
این تفاهم نامه با هدف بهره مندی از توانمندی های دانشگاه و گروه رباتیک ارس در بیمارستان فارابی به امضا رسید.
جلسه امضای تفاهمنامه اجرای پروژه های تحقیقاتی و کاربردی در رابطه با کاربردهای رباتیک و هوش محاسباتی با حضور دکتر محمدرضا اکبری، رئیس بیمارستان فارابی؛ دکتر سید فرزاد محمدی، رئیس مرکز تحقیقات چشم پزشکی ترجمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر حمیدرضا تقی راد، مدیر گروه رباتیک ارس و استاد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و دکتر محمد مطهری فر، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان در بیمارستان فارابی برگزار شد.
در ابتدای جلسه، رئیس بیمارستان فارابی ضمن اشاره به ارتباط بین صنعت و پزشکی اظهار نمود: ما از ارتباط بین صنعت، چشم پزشکی و بالین استقبال می نماییم. برای رسیدن به نتیجه مطلوب نمی توان فقط افق های دوردست را در نظر گرفت، برای ایجاد تغییر بهتر است یک گام کوچک برداشته شود ولی نتیجه بخش باشد و به این منظور احتیاج به همکاری همه اساتید است.
رئیس مرکز تحقیقات چشم پزشکی ترجمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران هم ضمن اشاره به ربات کمک آموزشی چشم پزشکی اظهار نمود: راه اندازی یک آزمایشگاه بین رشته ای که تمرکز آن بر روی آموزش و هوش مصنوعی و رباتیک است می تواند یکی از اقدامات تأثیر گذار برای ساخت ربات کمک آموزشی در حوزه چشم پزشکی باشد. البته این کار مستلزم توسعه زیرساخت ها است.
دکتر محمد رضا اکبری توسعه کاربرد رباتیک و هوش مصنوعی در حوزه آموزش پزشکی را امری مهم برشمرد و اضافه کرد: نگاه ما به این مساله یک نگاه کاربردی است که ابتدا توسعه پیدا کرده، سپس تجاری و در نهایت کاربردی شود. این یک دید اقتصادی و اشتغال زایی در بحث کاربرد بالینی است.
او همینطور توضیحاتی در مورد ایجاد بانک اطلاعاتی بعنوان یکی از هدف های این طرح عرضه داد.
در ادامه، مدیر گروه رباتیک ارس و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی توضیحاتی را درباره استفاده از هوش مصنوعی در پزشکی بیان کرد و اظهار داشت: برای ما استفاده از مطالب فنی و مهندسی و هوش مصنوعی در عرصه پزشکی بسیار پرارزش است و در واقع سبب ایجاد زبان مشترک و دانش متقابل بین علم پزشکی و مهندسی می شود. آنچه که ما علاقمند به انجام آن هستیم توسعه این دانش در کار بالینی است و به این منظور درحال پیگیری و اقدامات لازم جهت انتقال تجهیزات آزمایشگاهی از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به بیمارستان فارابی هستیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دکتر تقی راد اضافه کرد: برای جراحی ویترکتومی دو نمونه ربات ساخته شده که بعنوان دایموند شناخته می شود. ما در واقع احتیاج به زمان، توجه و تمرکز در این حوزه داریم و افق آینده را می بینیم که این نقطه عطفی است که با تلاش و تعاملی که خواهد بود توسعه بیشتری پیدا خواهد نمود و تجهیزات رباتیک به عرصه پزشکی وارد می شود.




منبع:

1400/03/16
17:42:04
5.0 / 5
615
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل