گلزاری:

دولت، اینترنت را حق همه مردم می داند

دولت، اینترنت را حق همه مردم می داند

به گزارش دانلود فایل، دبیر شورای اطلاع رسانی دولت اظهار داشت: اینترنت طبقاتی ربطی به دولت فعلی و مصوبه اخیر شورایعالی مجازی ندارد؛ مصوبه ای از پنج سال پیش در کمیته مصادیق جرایم است که پس از تصویب قانون جرایم کامپیوتری در مجلس دیده شد.


به گزارش دانلود فایل به نقل از خبر آنلاین، به نقل از مهر، محمد گلزاری دبیر شورای اطلاع رسانی دولت در عین حال توضیح داد: جنگی صورت گرفت که یکی از علل اتفاقات رخ داده در آن مثل نفوذ، محصول اینترنت و پلت فرم ها است. در خوش بینانه ترین حالت باز هم بدفهمی از نفوذ و اتفاقی که رخ داد داریم و این باز بازگشت به سیاستهای گذشته است. یکی از آفات پسا جنگ اینست که کشش داریم به سیاستهای قبلی برگردیم و این از لحاظ جامعه شناسی قابل بحث است. چه راهی رفته ایم؟ چرا فکر می نماییم باید این اتفاق را تکرار کنیم؟ چند نفر از خانواده شهدای بزرگوار ما باید بگویند این امر نیست و عزیز ما این پروتکل ها را رعایت می کرده است؟. مسئله جای دیگری است. بدبینانه هم هست که می خواهیم مسئله را تخفیف دهیم و از فرصت جنگ برای مسایل سیاسی خود استفاده نماییم. نگاه قطعی دولت اینست که اینترنت حق همه مردم است. ما می فهمیم و مردم بهتر از تمام فهمیدند و صبوری کردند که در زمان جنگ می تواند محدودیت هایی باشد چونکه نیاز داریم کشور را حفظ نماییم اما همه ما می دانیم این حق مردم است و در پسا جنگ اصلاً نباید به رفتار زمان جنگ بازگشت.
گلزاری تصریح کرد: داستان اینترنت طبقاتی اصلاً ربطی به دولت چهاردهم و مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی ندارد. مصوبه ای از پنج سال پیش در کمیته مصادیق جرایم است که پس از تصویب قانون جرایم کامپیوتری در مجلس دیده شده است. البته اقشار مختلفی دیده شده است. مثلا وزارت علوم برای اساتید دانشگاه و دانشجویان اینترنت بگیرد. معاونت مطبوعاتی برای روزنامه نگاران اینترنت بگیرد.
وی در جواب این که اینترنت طبقاتی تبعیض آمیز است و رانت جدید ایجاد می کند، اظهار داشت: اساسا همینطور است. هم رانت جدید بوجود می آورد و هم در درازمدت منجر به محدودیت بیشتر می شود. حقیقت اینست. بنابراین در شرایط خاص و حاد و جنگی احتمال دارد کشور بسمت تصمیماتی برود که مغایر با شرایط عادی است. مردم هم با صبوری این امر را فهم کردند. در نظرسنجی ها از مردم پرسیدند مهم ترین مشکل شما در جنگ چه است؟، ۵۰ درصد مردم گفتند اینترنت چونکه بخشی از زندگی مردم مختل می شود. با عنایت به این که مهم ترین مشکل نیمی از مردم در جنگ اختلال در اینترنت بوده است اما باز صبوری کردند. فهم کردند که جنگ است. مردم فهم می کنند که در دوران کرونا محدودیت هایی اعمال می شود. فهم و درک مردم بالا است اما در پسا کرونا، پسا جنگ و پسا بحران قرار نیست عده ای از فرصت بهره برده و به وضعیت و خواست خود برگردند. دولت بشدت مخالف این امر است و تا جایی که بتواند صیانت می کند اما رویکرد دولت باز هم رویکرد وفاق است.
دبیر شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به اینکه قرار نیست اینترنت و مذاکره مسئله دوقطبی در این دولت شود، اظهار نمود: ما از دو قطبی ها و دعواها به مسیر توسعه نرسیدیم و معتقدیم باید با ذی نفعان و گروههای مختلف هم مسئله شویم. امروز در رابطه با اینترنت هم مسالگی بین بخش عظیمی از جامعه وجود دارد. در رابطه با مذاکره باید هم مسئله شویم. دولت اعتقاد دارد که با دوقطبی و جنگ های حیدری و نعمتی کار پیش نمی رود و این یک مدل برگشت به عقب است.



منبع:

1404/04/31
17:57:02
5.0 / 5
24
تگهای خبر: اساتید , اینترنت , دانشجو , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل
ارائه تلفیقی از خدمات ذخیره سازی ابری و محتوای مرتبط با فناوری اطلاعات