به همت دانشگاه علوم پزشكی زاهدان؛

برگزاری دومین كنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماكولوژی ایران

برگزاری دومین كنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماكولوژی ایران

به گزارش دانلود فایل دومین كنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماكولوژی ایران به همت دانشگاه علوم پزشكی زاهدان و با حضور اساتید، دانشجویان مقاطع كارشناسی ارشد و دكتری، اعضای هیئت علمی و محققان داخل و خارج كشور در چابهار برگزار گردید.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، دكتر نقدی، رئیس انجمن فیزیولوژی و فارماكولوژی ایران در این كنگره با قدردانی از تلاش های صورت گرفته برای برگزاری هر چه بهتر این كنگره دو سالانه توسط دانشگاه علوم پزشكی زاهدان، اظهار داشت: امسال چهار جایزه ویژه در این كنگره اعطا خواهد شد كه 2 سكه از جانب مرحوم دكتر گیتی به محققان برتر دارای كمتر از 35 سال سن شركت كننده در كنگره اعطا می گردد.

وی ادامه داد: جایزه دكتر معتمدی، استاد فیزیولوژی دانشگاه شهید بهشتی به 2 نفر از محققان برتر بالای 35 سال سن این كنگره، جایزه دكتر سندگل توسط دانشگاه علوم پزشكی زاهدان به دانشجویان شركت كننده و برتر و جایزه دكتر محمودیان شامل 2 سكه بهار آزادی به محققان برتر تعلق می گیرد.

وی همینطور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیشرفت های انجمن فیزیولوژی و فارماكولوژی ایران، اظهار داشت: خوشبختانه مجله تحقیقاتی این انجمن هم اكنون به دو زبان فارسی و انگلیسی چاپ می گردد.

دكتر محمودرضا میری، رئیس دانشگاه علوم پزشكی زاهدان و رئیس بیست و سومین كنگره فیزیولوژی و فارماكولوژی ایران در این مراسم اظهار داشت: بسیار خوشحالیم كه در استان سیستان و بلوچستان میزبان حامیان سلامت هستیم.

وی ادامه داد: این استان بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت در زمینه تامین زیرساخت ها ارتقاء یافت و خوشبختانه در دولت تدبیر و امید شاهد اقداماتی مانند راه اندازی بخش رادیوتراپی و تكمیل چرخه درمان سرطان، راه اندازی مركز درمان ناباروری، راه اندازی واحدهای تشخیص و درمان سرطان، راه اندازی كلینیك های ویژه، راه اندازی بلوك های زایمانی، راه اندازی اورژانس های بیمارستانی بودیم كه به جرات می توان گفت این اقدامات توانست دسترسی مردم را به خدمات نظام سلامت افزایش دهد.

میری همینطور به بعضی از اقدامات نظام سلامت در كاهش بار مبتلا شدن به بیماری ها، ارتقای شاخص های سلامت در استان اشاره نمود و اظهار داشت: به اعتقاد من مهمترین ظرفیت نیروی انسانی است و خوشبختانه در استان سیستان و بلوچستان هم اكنون 105 هزار نفر دانشجو و 50 دانشگاه وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشكی زاهدان اضافه كرد: همینطور دانشجویان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی زاهدان در زمینه تولید علم خوش درخشیده اند، به گونه ای كه این دانشگاه توانست بر مبنای نظام رتبه بندی ESI رتبه دوازدهم دانشگاه های علوم پزشكی كشور را كسب كند.

دكتر غزنوی، دبیر كنگره هم با اشاره به پیشینه تاریخی استان و تولید نخستین چشم مصنوعی و نخستین جراحی چشم و نخستین انیمیشن تاریخ بشر در شهر سوخته، اظهار داشت: امكان زیادی برای بازدید از مكان های تاریخی و گردشگری در استان وجود دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش، اضافه كرد: 800 مقاله در این كنگره پذیرفته شده كه 130 مقاله به صورت سخنرانی و بقیه به صورت پوستر عرضه خواهد شد.
دومین كنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماكولوژی ایران تا 29 بهمن ماه در یك سالن اصلی و 3 سالن فرعی در چابهار ادامه خواهد داشت.



 

1396/11/27
14:59:04
5.0 / 5
4553
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , محقق , فارماكولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل