اینجا شهاب سنگ هایی با قیمت های كهكشانی می فروشند! بعلاوهتصاویر
دانلود فایل: این روزها برای هر كار كوچك و بزرگی، از خریدهای روزانه گرفته تا خرید منزل می توان سری به سایت ها و اپلیكیشن های مختلف زد اما در این میان آگهی های با مضامین عجیب كم نیستند كه یكی از عجیب ترین آنها خرید و فروش شهاب سنگ است.
تعداد آگهی های فروش شهاب سنگ آنقدر زیاد است كه انگار تمام شهاب سنگ های كائنات از بیگ بنگ تابحال در دست صاحبان این آگهی های عجیب جمع شده است!
خبرنگار ایسنا برای پیگیری این مورد با چند تن از مدعیان فروش این نوع سنگ ها تماس گرفت؛ عده ای از آنها سنگ را میراث خانوادگی اعلام می كنند؛ عده ای دیگر خویش را كشف كننده سنگ آسمانی اعلام می كنند و مدعی هستند خودشان با چشمان خود شاهد سیر سقوط شهاب سنگ های موجود در بساط كذایی بوده اند.
تقریباً تمامی این مدعیان محل سقوط شهاب سنگ های خویش را مكان های دور افتاده و غیر قابل دسترس اعلام می كنند؛ ارتفاعات جم در استان بوشهر، كویر لوت، نجف آباد اصفهان و مكان هایی از این دست همچون مناطقی است كه اغلب این افراد نام می برند.
فروشندگان شهاب سنگ برای اثبات ادعای خود برگه ای را تحت عنوان برگه آنالیز یا شناسنامه به مشتریان خود عرضه می كنند؛ ماجرا جایی جالب تر می گردد كه پای مراكز آموزش عالی كشور هم به این بازار عجیب و غریب باز می شود؛ این فروشندگان ادعا می كنند برگه آنالیز را با یك تماس تلفنی از دانشگاه های دولتی مانند تهران و اصفهان می توان دریافت كرد.
بعضی از این فروشندگان پا را از آنالیز دانشگاه تهران و اصفهان هم فراتر می گذارند و مدعی هستند تحویل شناسنامه و برگه آنالیز یك شهاب سنگ همچون امور عادی و معمول «سازمان زمین شناسی كشور» است كه با دریافت مبلغی به راحتی آن را در اختیار شما قرار می دهند.
یك شهاب سنگ چند؟
مهمترین مسأله در این تجارت نه چندان متعارف، قیمت های اعلامی است؛ این افراد درباره قیمت این سنگ ها نرخ ها و نرخ گذاری های متفاوتی دارند؛ برخی خویش را نیازمند معرفی و بیان می كنند كه سنگ بیش از مبلغ اعلام شده ارزش دارد و فقط به علت نیاز مالی كه دارند زیر قیمت واقعی می فروشند، اما عده ای دیگر سنگ را از آب گذشته معرفی می كنند تا حدی كه یكی از این فروشندگان مدعی می گردد سنگ را از سواحل كشور عمان پیدا كرده و بعد از دریافت شناسنامه از دانشگاه تهران به ارزش واقعی آن پی برده است.
در موردی سخت باورپذیر، یكی از فروشندگان هم ادعا می كند كه درحال ارسال سنگ به دبی است و اگر قیمتی بالاتر از شیخ عرب پیشنهاد دهیم سنگ را به ما می فروشد.
و اما قیمت! ارقامی كه توسط این مدعیان عرضه می گردد قیمت هایی سر به فلك كشیده است؛ درست مثل سنگ های مورد ادعای خود كه از كهكشان آمده این قیمت ها هم كهكشانیست بالاخره هر چیزی باید با جنسش جور باشد!
بعضی از این فروشندگان فقط به قیمت روز دلار معامله می كنند و مبلغی كمتر از صد دلار بابت هر گرم سنگ را قبول نمی كنند و مدعی می شوند در كشورهای خارجی مشتری های زیادی برای سنگشان وجود دارد.
عده ای دیگر كه به تومان معامله می كنند شهاب سنگ ها را به قیمت هایی نجومی مانند گرمی یك میلیارد ریال پیشنهاد می دهند و توجیهشان برای این ارقام كهكشانی وجود طلا و جواهرات قیمتی در داخل سنگ است.
شهاب سنگم تكه ای از مریخ است!
عده ای دیگر كه خویش را كارشناس در این زمینه معرفی می كنند بعضی از این سنگ ها را تكه ای از ماه و مریخ می دانند و این نوع سنگ ها را با اصالت ترین نوع شهاب سنگ معرفی می كنند.
بعد از استماع ادعای فروشندگان شهاب سنگ با یك كارشناس زمین شناسی صحبت كردیم.
فروش شهاب سنگ كلاهبرداری است
دكتر عزت الله قنواتی استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی درگفت و گو با خبرنگار ایسنا ضمن رد ادعای این فروشندگان اظهار داشت: اینگونه موضوعات به هیچ عنوان صحت ندارد و كلاهبرداری ای بیش نیست.
قنواتی اضافه كرد: وجود شهاب سنگ بر روی زمین به قدری نادر است كه افراد عادی نه تنها قادر به شناسایی بلكه قادر به یافتن آن هم نیستند.
این استاد دانشگاه در ادامه بیان كرد: تمامی این سنگ ها، سنگ های آذرین و دگرگونی هستند كه به وفور در تمامی نقاط ایران یافت می گردد و هیچ گونه ارزش مادی خاصی ندارند مگر سنگ هایی كه امكان دارد به ندرت مقدار ناچیزی از رگه های طلا یا نقره داشته باشند.
شهاب سنگ را باید ناسا شناسایی كند
وی صدور شناسنامه توسط دانشگاه ها را رد و عنوان كرد: به هیچ عنوان امكان ندارد كه مراكز آموزش عالی و دانشگاه ها شناسنامه یا آنالیزی برای چنین چیزی صادر كنند؛ اگر بر فرض محال سنگی هم یافت شود باید برای سازمان ناسا ارسال شود تا آزمایش های تخصصی انجام و با نمونه های اصیل مقایسه شود.
قنواتی توضیح داد: روزانه هزارن شهاب سنگ از جو زمین می گذرد اما احتمال برخورد این سنگ ها به سطح زمین نزدیك به صفر است و ازاین رو چنین ادعاهایی رد می گردد.
گزارش از یاسمین كندجی، خبرنگار ایسنا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب